Aki akar gyereket, az miért akar?
Én 22 éves voltam, mikor hirtelen jött a vágy, hogy gyereket akarok, bármi áron, anya akarok lenni! Sajnos nem volt akkor még biztos párkapcsolatom... jó, tudom, manapság mi számít egyáltalán biztosnak?... tavaly nyáron diplomáztam, egyből munkába álltam, fél éve dolgozom, van egy 3 éves párkapcsolatom, most, 25 évesen. 4 napja pozitívat teszteltem, és ma is. :)
3 hét múlva tervezek Uh-ra menni, dokival már -beszéltem, azt mondta, vegyem csak készpénznek a terhességem, hiszen menzesz sehol... 😊 nem tudom pontosan megmagyarázni miért akarom ennyire, és ráadásul viszonylag fiatal lányként, de nekem 3 éve ez életem álma...
Szeretem az életem. Amikor voltak nagyon kemény időszakok akkor is szerettem. Jobb élni szerintem mint meg sem születni. Nagyon szeretem a gyerekeket. Mindig szerettem gondoskodni mindenkiről, ugye a gyerekeimről meg végképp. Nagyon élvezem azt az érzést, hogy én vagyok nekik a minden (még). 3 fiam van. Szeretnék nagyon 1 kislányt. Mivel anyagilag belefér, ezért negyedjére is megpróbálkozunk, hátha ő kislány lesz. Hogy miért vágyon ennyire rá? Talán azért mert szeretném neki megadni azt amit én gyerekként nem kaphattam meg. Szegények voltunk, nem kaptam meg tulajdonképpen semmit amit szerettem volna. Szép ruhát, cipőt, játékot, stb. Csak használtat mindenből. Elfogadtam nyilván, de nagyon vágytam rá.
A fiaim vagány gyerekek, de nem érdekli őket a divat. Felveszik amit rájuk adok. 1 lány lehet másabb lenne. Imádnám öltöztetni. Megvenni neki a legmenőbb lányos játékokat. Lehet többet babáznék vele mint a fiaimmal autózni. Ugye közelebb áll hozzám. Olyan jó látni a fiúkon, hogy már milyen okosak. Hogy átvesznek tőlem mindent. Olyan büszke vagyok rájuk mikor valahova megyünk és tisztelettudóan viselkednek. Az egy más dolog h otthon sokszor kinyírják egymást, de más előtt viselkednek, és tudom, hogy mert valamit jól csinálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!