Kisgyerekes anyukák,kinek hogy sikerült fogyni? 2 éves a kislányom. Éjjel még kel. Fizikailag és szellemileg is padlón vagyok. Főzni is nehezen tudok mellette. Anyagilag is rosszul állunk a koronavírus miatt.
Az, hogy az egészséges étkezés "drága", egy hatalmas tévhit. Tudod mi a drága? A sok "szemét kaja", amit egyesek mindennap megesznek. Édességek, péksütemények, fehér liszt, cukor, adalékanyagokkal teli felvágottak, üdítők, stb. jó hosszan lehetne még sorolni.
Egyszer számold csak össze, hogy ezekre mennyit költesz egy hónapban. Valószínűleg megdöbbensz majd. Legközelebb pedig fogd ezt az összeget, és költsd kizárólag egészséges ételekre. Zöldségek, gyümölcsök, tk liszt, sovány hús stb. Így tulajdonképpen ugyanannyit költöttél, mégis minőségibb ételeket eszel.
Azt pedig felejtsd el, hogy külön főzöl magadnak. Miért tennéd? A családod talán nem érdemli meg, hogy tápláló és egészséges ételeket egyen? Ez nekik is csak jót tesz. Egészséges hozzávalókból is lehet változatos és finom ételeket főzni, amit mindenki szeret.
Edzeni pedig otthon, videókra is lehet, akár a gyerek nappali alvásidejében is. Napi 20 perc is több, mint a semmi, és ennyi időd biztosan van. Akár telefonozás vagy tv nézés helyett.
Nekem már sikerült, így adtam le 10 kilót. Neked is sok sikert kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!