Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, most, hogy tovább...

Anyukák, most, hogy tovább nőtt a koronavírus fertőzöttek száma, milyen óvintézkedéseket tesztek? Ugyanúgy élitek az életeteket mint előtte kisgyerekekkel?

Figyelt kérdés

Például mostantól jobban figyeltek a távolságtartásra, nem viszitek a gyerekeket boltba, nem találkoztok annyi ismerőssel/idősebb rokonnal, vagy ugyanúgy csináltok mindent, mint előtte?

Én hajlok afelé, hogy a szabályok betartása mellett (maszk, idegenektől távolságtartás) ugyanúgy éljem az életem a 8 hónapos gyerekemmel, mint nyáron (tehát találkozunk ismerősökkel, max nem adunk puszit, boltba beviszem a gyereket, utazunk néha trolival, de főleg inkább gyalog járunk, hordozóban van).

Ti mit gondoltok erről? Írjátok le azt is, hogy hány éves a gyermeketek.

2020. szept. 3. 11:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
75%
Ugyanúgy éljük az életünket mint azelőtt. Ha boltba megyünk természetesen felveszem a maszkot mert kötelező. Nagyszülőkhöz is járnak a gyerekek. 6 éves lány és egy 3 hónapos fiú gyermekem van.
2020. szept. 3. 11:35
 2/16 anonim ***** válasza:
56%
Nekem egy másodikos fiam van és bármikor jöhet a kishúga. Élünk ugyanúgy, mint eddig, ameddig lehet, örülök hogy végre van suli. A nagyot és a nagyszülőket sem fogom elzárni a kicsitől, nyilván mindenki kezet mos sűrűn.
2020. szept. 3. 11:36
 3/16 anonim ***** válasza:
66%
14 hónapos. Úgy élünk, mint eddig
2020. szept. 3. 11:38
 4/16 anonim ***** válasza:
52%
2 éves kisfiam van, ha beviszem a boltba nem hagyom hogy mindent összefogdosson,a kosárba terítek egy plédet az ülés részre csak úgy rakom bele de ezt a vírus előtt is így csináltuk. Mi is ugyan úgy éljük az életünket nagyon tudom sajnálni azokat az embereket akik rettegésbe élik le ez miatt a napjaikat
2020. szept. 3. 11:38
 5/16 anonim ***** válasza:
68%

Úgy mint eddig. Amennyire lehetett mi a nyáron is kerültünk a tömeget, maszkot használtunk, kézmosás, fertőtlenítés stb.

Eddig is ha tudtam megoldottad gyerek nélkül a vásárlást. A nagyikhoz stb ugyan úgy eljárunk most is.

2020. szept. 3. 11:51
 6/16 anonim ***** válasza:
47%
Megsúgom: egész nyáron emelkedett a betegszám. El ne hidd hogy szeptember 1-gyel kezdett el. Egész nyáron tombolt ugyanúgy mint most, csak nem kötötték az orrodra ( és ezt hivatalos forrásból tudom). Csináltál bármi extrat? Tartsd be az alap dolgokat. Maszk (lehet vitázni róla, de kötelező), kézmosás/fertotlenites, ne lihegj mások nyakán és kész.
2020. szept. 3. 11:56
 7/16 anonim ***** válasza:
48%
Mi is ugyanúgy élünk, a lányom másfél éves és 20 hetes kismama vagyok. De ugyanúgy járunk boltba, játszótérre, találkozunk rokonokkal, barátokkal. Természetesen ügyelünk a megfelelő higiéniára.
2020. szept. 3. 12:02
 8/16 A kérdező kommentje:
6os, igen, sejtettem.
2020. szept. 3. 12:03
 9/16 anonim ***** válasza:
79%

Addig amíg újra be nem zárják az ovikat, iskolákat, nem csinálok másként semmit, mert az a legfőbb forrás.

Egyébként március óta egyik gyerek se volt boltban, kéthetente járunk vásárolni (gyalog), tömegközlekedést azóta nem használtunk (nincs autónk), biciklire váltottunk, a nyaraláunkat törölték, azaz vigyáztunk magunkra nyáron is. Nagyszülők távol.

2020. szept. 3. 12:10
 10/16 anonim ***** válasza:
6%
Ez a virus egy kamu
2020. szept. 3. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!