Anyukák, most, hogy tovább nőtt a koronavírus fertőzöttek száma, milyen óvintézkedéseket tesztek? Ugyanúgy élitek az életeteket mint előtte kisgyerekekkel?
Például mostantól jobban figyeltek a távolságtartásra, nem viszitek a gyerekeket boltba, nem találkoztok annyi ismerőssel/idősebb rokonnal, vagy ugyanúgy csináltok mindent, mint előtte?
Én hajlok afelé, hogy a szabályok betartása mellett (maszk, idegenektől távolságtartás) ugyanúgy éljem az életem a 8 hónapos gyerekemmel, mint nyáron (tehát találkozunk ismerősökkel, max nem adunk puszit, boltba beviszem a gyereket, utazunk néha trolival, de főleg inkább gyalog járunk, hordozóban van).
Ti mit gondoltok erről? Írjátok le azt is, hogy hány éves a gyermeketek.
Úgy mint eddig. Amennyire lehetett mi a nyáron is kerültünk a tömeget, maszkot használtunk, kézmosás, fertőtlenítés stb.
Eddig is ha tudtam megoldottad gyerek nélkül a vásárlást. A nagyikhoz stb ugyan úgy eljárunk most is.
Addig amíg újra be nem zárják az ovikat, iskolákat, nem csinálok másként semmit, mert az a legfőbb forrás.
Egyébként március óta egyik gyerek se volt boltban, kéthetente járunk vásárolni (gyalog), tömegközlekedést azóta nem használtunk (nincs autónk), biciklire váltottunk, a nyaraláunkat törölték, azaz vigyáztunk magunkra nyáron is. Nagyszülők távol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!