Minek szül gyereket, ha nem is "szereti"?
Mostanában nagyon sok olyan kérdést látok, vagy éppen a válaszok között olvasok olyat, hogy megbánta a gyermekvállalást. Az ilyen akkor minek tartotta meg? Miért nem védekezett? Miért nem adta inkább örökbe? Jobb így, hogy a gyereknek úgy kell felnőni, hogy érzi, hogy nem szeretik/nem úgy bánnak vele ahogy kellene!? Vagy ez tényleg a csok meg a babaváró miatt van?..
Tudom, semmi közöm hozzá, de szomorú ezeket olvasni..
Megborulhat balaki, lehetnek problémák, de amiket olvasni lehet, hogy megbanta, nem szereti az azert ezeken rohadtul tul megy.
Csak azért mert már nem korulotte forog a vilag, meg kevesebb az ideje picsaskodni.
"nem értem, hogy nem lehet szeretni.."
Ezért vállalnak. Mert ilyenekkel traktálja őket boldog-boldogtalan. A gyerekvállalás rózsaszín, habosbabos oldalát nyomják az arcába folyamatosan. Arról már igen ritkán esik szó, hogy a sok jó dolog mellett, azért nagy szívás is. Mikor erre rájönnek, akkor meg már régen késő. És persze van aki úgy érzi, hogy a jó dolgok bőven megérik a szívást, de közel sem mindenki.
Szomorú. És ti gyereket neveltek. Ezért nő fel még egy olyan generáció, aki nem meri kimutatni, ha valami fáj, mert azt tilos, muszáj alkalmazkodni és hazudni is akármi áron. Akkor is, ha depressziós vagy és segítségre van szükséged. aztán ha kiugrik az ablakon jönnek a kommentek, hogy "nem értem, olyan mosolygós volt, ki gondolta volna".
Szánalmas szülők vagytok. Gondolkodjatok el rajta, hogy miért!
Ez nem szidás volt, nem azt mondtam, hogy ássa el magát az ilyen... Kíváncsi vagyok, miért érzi úgy valaki, hogy neki nem jó gyerekkel, s ha ezt már tudta előre, miért vállalta be?
(Itt engem szidtok, de a kérdéseknél/válaszoknál lehordjátok az ilyen anyákat a sárga földig)
Ez csak egy kérdés, ha nem tudsz, nem kell rá válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!