Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan lehet valaki egyszerre...

Hogyan lehet valaki egyszerre anya, dolgozó nő, házitündér és szexistennő egyben?

Figyelt kérdés

1.Akik mind a négyben sikeresnek érzik magukat, nektek mi a titkotok?

Na meg ezekhez hozzájöhet, aki sulit csinál, vagy hobbija van.. Persze, kell hozzá egy jó férj, aki kiveszi a részét a gyerekvállalásban, háztartásban, stb. De még így is fel van adva a lecke.

2. Valami mindig a másik rovására megy? Nálatok mi az, ami el van hanyagolva a többi miatt?

2020. nov. 6. 22:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
98%
Sehogy.
2020. nov. 6. 22:08
 2/14 anonim ***** válasza:
93%
Ha megtudod légyszi írd meg nekem is😅🙃😉
2020. nov. 6. 22:09
 3/14 anonim ***** válasza:
88%
1 gyerekkel, max. 6 órás állással, fix nagyszülői vagy fizetett segítséggel tudom elképzelni. Ja, és a főzés, sütés pl. a hobbi.
2020. nov. 6. 22:17
 4/14 anonim ***** válasza:
93%

Aki mindenben sikeresnek tűnik, az csak online sikeres ezekben, vagy messziről.

Persze mindenki igyekszik. Én is. Nekem az alvás rovására megy. Tudom, hogy ez se jó.

Természetesen így se vagyok szupernő. Hol ebben, hol abban vagyok topon, addig más kicsit elszalad. Ez van.

2020. nov. 6. 22:18
 5/14 anonim ***** válasza:
72%
Nálunk 4 gyerek van, így én "nem dolgozom", tehát ennek a kritériumnak nem felelek meg. De mint anya szerintem jó vagyok, szeretek sütni-főzni, úgyhogy főtt étel, sütemény mindig van itthon, a ház is viszonylag rendezett. A párommal is amikor tudunk összebújunk, de az istennőtől messze vagyok.
2020. nov. 6. 22:20
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

No erre kíváncsi vagyok. Követem :)

Mondjuk azért a régi korokhoz képest sok gépi segítsége van a mai embernek amik időt spórolnak: van autónk, mosógépünk, mosogatógépünk. Amit még tervezünk mert szintén időt nyernénk vele: szárító gép (3 gyerek mellett rengeteg mosás) és robot porszívó.

De ugye tegyük hozzá, hogy régen a nők többsége otthon volt és csinálta a házimunkát és kertet, ma meg ők is 6-8-10 órában dolgoznak munkahelyeken.

2020. nov. 6. 22:39
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerre, egyidőben sehogy. De ha nincs gyereked, akkor sem tudsz egyszerre dolgozni, főzni és szexelni.

Amúgy pedig nem is kell ezeknek mind tökéletesen megfelelni (szerintem).

Mellesleg a háztartás és gyereknevelés nem egyedül a nő dolga. Szexistennőre meg legfeljebb az olyan pasiknak van szüksége, akik pont a fenti két tevékenységhez hozzá sem ugatnak általában.

Egyensúlyra célszerű törekedni szerintem, és nem depresszióba zuhanni, ha valamelyik terület éppen kicsit kevesebb szerepet kap időnként.

A megfelelési kényszer rengeteg mentális probléma melegágya, és gyakran vezethet megromló párkapcsolathoz is, pedig pont ennek elkerülése lenne a fő cél, gondolom.

2020. nov. 6. 23:01
 8/14 anonim ***** válasza:
93%
Nemsoká jön Krisztike, ő majd megtanítja!
2020. nov. 6. 23:10
 9/14 anonim ***** válasza:
96%
Krisztike ki? Aki annyit szexel a párjával hogy attól már en is kielégülök?
2020. nov. 6. 23:59
 10/14 anonim ***** válasza:
94%
Sehogy, és nem is kell annak lenned. Senki és senki élete nem tökéletes, még azé sem akié annak tűnik. Ne hagyd, hogy a beteg társadalom kimossa az agyad, csak magadnak kell megfelelned, senki nem várja el tőled (még a férjed és a gyerekeid sem) hogy az élet minden területén 100%-ot nyújts.
2020. nov. 7. 00:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!