Morepa es mordha(halolaj) d vitamint(gal), korábban c vitamint, magnéziumot, cinket, multivitamint, marslakócskákat, béres cseppet, gyerek pezsgőtablettás válogatást.
Adnám én a normális ételeket, ha megenné.. Halat havonta egyszer eszik kb, halrudacska vagy tonhalas szendvics formában, azt is úgy kell leharcolni vele, szerintem az nagyon kevés, ezért most erre álltam rá. Paprikából egyet megeszik naponta, teában van citrom, saláta magában az egyik kedvence, a c vitamint ezért nem adom. Magnéziumot azért nem, mert minden étkezése hús, biztosan eleget vesz magához.
Zöldségeket meg gyümölcsöket, nyersen is meg fötten is.
Másra semmi szükség sincs!
5 éves, marslakócskák immuner, illetve jutavit C vitamin és béres D vitamin 2-3 naponta.
Ezen kívűl eszik normálisan, de ételből nem hasznosul 100%-osan a vitamin, pl 1 kg narancsot meg kéne enni ahhoz a c vitamin mennyiséghez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!