Hogy lehet h itt mindenki vigan szexel szules utani 6hetben?
Senki nem verzik 6hetig? Gatseb, csaszarheg, ejszakai szoptatasok? Mindenki gyereke alszik rogton amint kisagyat er? Hormonalis szarazsag? Nagyobb tesok akiket el kell latni meg este a baban kivul?
Kezdem kakukktojasnak erezni magam.
Hát lehet én vagyok a kakukktojás,de sem nekem,sem a férjemnek az első időkben nem volt se kedve,se energiája a szexhez! Nem véreztem sokáig,pár hétig,de a 6 hetet betartottuk és még utána sem éreztem semmi kívánalmat,pedig terhesség előtt igencsak szerettem keffenteni nő létemre! :-D
Utána pedig olyan szűk voltam,mint lánykoromban.Már kezdtem örülni,hogy jéé megspóroltam egy szűkítést,erre kiderült hogy csak a hormonoktól volt.Most már Harangozóteri. :-D
Na viccet félretéve,jó pár hónapig nem volt kellemes az együttlét,kifejezetten fájt a behatolás.Meg kedvem sem volt sokszor.
Most már olyan,mint előtte!
Jóóóó! ;-) :-D
"Off: Egy anonim oldalon mi értelme lenne hazudni? Ezt komolyan kérdem. Kinek olyan sivár az élete?!"
Látszik te még nem ismered ezt az oldalt. Tele van ez a kategória (de nem csak ez) kamu kérdésekkel és kamu válaszokkal.
Van egy csomó perverz férfi, meg élet- és gyermektelen nő ebben a kategóriában, jónéhány kérdés és válasz után már magától tudja az ember, hogy milyen ember írhatta ki.
Én személy szerint a múltkor láttam egy nagyon érdekes, életszerűtlen gyerekneveléssel kapcsolatos választ ebben a kategóriában, és ráírtam a válaszolóra, mert érdekeltek további részletek. Na, szerinted mi derült ki? Hogy nincs is gyereke, de párszor vigyázott mar az unokahúgára, és ő jobban tud mindent mindenkinél.
Ha látnád a felhasználók arcát, leesne az állad, hogy bizony milyen sivár életű, meg beteg ember tevékenykedik itt (is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!