Hogy lehet h itt mindenki vigan szexel szules utani 6hetben?
Figyelt kérdés
Senki nem verzik 6hetig? Gatseb, csaszarheg, ejszakai szoptatasok? Mindenki gyereke alszik rogton amint kisagyat er? Hormonalis szarazsag? Nagyobb tesok akiket el kell latni meg este a baban kivul?
Az első gyerekem aludt, nyugodt baba volt, hónapokig nem akartam semmit sem.
A második üvöltött éjjel-nappal, de már 4. héten kívántam a férjemet.
Szituáció, gyerek és sokmindenfüggő a dolog. Nekem mindkettő császár volt, de még a két császárt is különféleképp éltem meg. Nincs olyan, hogy normális vagy nem normális vágy és ha még egy ember két tapasztalata is lehet különböző, akkor különböző embereké pláne lehet.
Neked így alakul, másnak máshogy.
2020. nov. 3. 11:46
12/32 anonim válasza:
Rengetegen vannak itt ebben a kategóriában akiknek gyerekük sincs, ők írják ezeket a bődületes marhaságokat.
2020. nov. 3. 11:52
13/32 anonim válasza:
Bizony! Az a Krisztike, aki szülés után 2 perccel már 50 kilós súlyokat emelgetett, hogy megtartsa álom alakját. Hiszen egy igényen nő így cselekszik. :D
2020. nov. 3. 11:55
14/32 anonim válasza:
Hé én is vágom Krisztikét, naponta többször elkapja az ura egy fordulóra, meg bomba alakja van, a babá8 meg álombabák, persze az ő fantasztikus nevelése miatt. Bar lennék olyan szuper anya és bombanő mint ő.
2020. nov. 3. 11:59
15/32 anonim válasza:
3. vagyok. Azon mit kellett lepontozni, hogy leírtam nálam hogy van? Van ilyen és másmilyen gyermekágyi időszak is, mert nem vagyunk egyformák, bármilyen meglepő is ez egyeseknek.
2020. nov. 3. 12:03
16/32 anonim válasza:
66% vagy ne ríjál. Nekem sajnos még nem jött rendbe a szexuális életem, mint latod az nagyobb bűn, 39%-os bűn.
2020. nov. 3. 12:05
17/32 anonim válasza:
#15: 6 héten belül tilos a szex. Nem mondta az orvosod?
2020. nov. 3. 12:06
18/32 anonim válasza:
Simán szültem, és kb 1,5 -2 hétig véreztem csak, azt sem mondanám vészesnek,habár nekem a menstruáció is csak 1-2 napig tart.Én nagyon kívántam a párom, az 5 hét környékén óvatosan szexeltünk.Nem fájt, nem volt semmi rossz benne.
2020. nov. 3. 12:19
19/32 anonim válasza:
17. Olvasd el kérlek újra mit írtam a 3-as válaszomban. Tudod mit? Inkább segítek. Azt, hogy betartottam a 6 hetet. Félelmetes, mennyire nem tudnak emberek értelmezni pár sort...
15. vagyok.
2020. nov. 3. 12:20
20/32 anonim válasza:
Nevetséges, hogy aki kívánta és jó is volt neki azt mindig lepontozzátok. Szánalmas.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!