Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mindenképp szr ember vagy?

Mindenképp szr ember vagy?

Figyelt kérdés

Lenézenk, óvodás módon gyúnyolódnak és gonosz tiniként szidnak fröcskölődve ha: - 15-25 évesen esel teherbe, mert egy felelőtlen kva vagy.

- 28 felett esel teherbe mert a nagyanyja leszel a gyerekednek

- több gyereket akarsz, mondjuk hármat, mert minden "ellesz" annyit biztos csak a CSOK kell

- csak egyet akarsz, mert kell testvér az emberek milyen önző vagy

- ha nem akarsz gyereket, mert szintén önző vagy és nem leszel soha igazi nő vagy férfi

Utálom az embereket, de őszintén csak akkor vezzem eszre ezt az undorító tömény rosszindulatot amikor anyuka csoportba léptem. Ott aztán megy a gyűlölködés és szidás, pedig akkor krne ah embernek a legturelmesebbnek lennie. Nem értem...levegőt lehet venni?

2020. okt. 18. 14:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Nem tesz jót a nőknek, ha össze vannak zárva. :-)
2020. okt. 18. 14:26
 2/12 anonim ***** válasza:
94%

Jahj

Az is baj ha sokáig szopttsz, az is ha tápis

Az is alha hordozol, az is ha nem

Mosi pelus vagy környezetszennyező eldobhatós?

Te főzöl? Üvegeset eszik?

Használtan veszel neki.. csóró

Csak Újonan? Pazarló

Engedd el

😅

Megfogadtam h nem dolgozom csak nőkkel..

2020. okt. 18. 14:28
 3/12 A kérdező kommentje:
Valaki beszól, hogy a kislányom almát eszik 4 hónaposan valaki beszól, hogy miért csak 4 hónaposan adtak neki...jajj de ismerős...
2020. okt. 18. 14:30
 4/12 anonim ***** válasza:
90%

Ez sajnos így van, amég nem volt gyerekem, azzal piszkáltak, hogy miért nincs, mért nem akarok még. Mikor terhes lettem, akkor az jött, hogy "fiatal vagy még, minek neked gyerek, inkabb éld ki magad, blablabla".

Manapság, ha elmegyek sétálni a 4 hónapos kislányommal, olyan gyűlölködő szemmel tudnak rám nézni, hogy el se hoszem, hogy ilyen emberek vannak. És az idősebbek néznek úgy! A tinik lesz*rnak, azokat nem érdekli.

Ja meg persze, első kérdés mindenkinél: babavárót vagy csokot vettétek fel? Akkor csináljátok gyorsan a többit, jobb pénzt kaptok/kevesebbet kell visszafizetni.

Komolyan??.. Arra nem gondol senki, hogy azért van gyerekem, mert akartam egy gyereket? És nem a pénz miatt!?

(24 éves vagyok, szerintem ez egy jó kor a babavállaláshoz)

2020. okt. 18. 14:31
 5/12 anonim ***** válasza:
91%

En egy anyukas kozosseg nelkuli boldog anya vagyok. Ajanlom neked is. Minden kerdesemre ott volt a google vagy a sajat megerzesem. Mondjuk alapbol is olyan vagyok h osszegyujtom az infokat es dontok, 1 kezemen meg tudom szamolni hanyszor kertem eletemben tanacsot mas anyaktol. Jatszoteren nem bandazok, uazok a baratnoim akik eddig is, gyerekesek, gyerektelenek vegyesen. De soha nem erdekelt ez a babaversenyeztetes es egyetemes tudasmegosztas es nagyon sok stressztol kimeltem meg magam. Regen sem 500 no mondta meg h h legyel jo anya. Max szuk csaladi kor szolt bele annak, aki hagyta, meg pletykalt a falu, de az is olyan h ha akarod, elengeded a fuled mellett.

Bizz a sajat donteseidben anyakent, a gyermeked majd visszajelez.

2020. okt. 18. 14:33
 6/12 anonim ***** válasza:
90%

4

Én meg sem merem mondani, hogy mi felvettük..

És tervezzük

Mert jönnek hogy Orbán ygerekcsinálás meg politizálás

Ahogy mondod, fel sem merül senkiben, hogy a gyerekeket mindenképp vállalnánk, de most dacból ne vegyem fel?

2020. okt. 18. 14:38
 7/12 anonim ***** válasza:
2-6 vagyok
2020. okt. 18. 14:39
 8/12 anonim ***** válasza:
71%

Hol éltek ti, komolyan?

Engem soha senki nem piszkál(t), pedig 40 (többségében családos) nő között dolgoztam.

2020. okt. 18. 14:49
 9/12 anonim ***** válasza:
60%

4es vagyok. Megyeszékhelyen, a belvárosban élek. Vendéglátásban dolgoztam. MINDENKI megtalált a hülyeségeivel.

Te szerencsés vagy, hogy megúsztad ezeket, 8as.

6os, valóban meg kell gondolni, hogy mit merjen az ember válaszolni.

2020. okt. 18. 14:52
 10/12 anonim ***** válasza:
95%

Az is hülye, aki mások véleményével foglalkozik! :D

Na most én is fikáztam egy kellemeset.

2020. okt. 18. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!