Mindenképp szr ember vagy?
Figyelt kérdés
Lenézenk, óvodás módon gyúnyolódnak és gonosz tiniként szidnak fröcskölődve ha: - 15-25 évesen esel teherbe, mert egy felelőtlen kva vagy.
- 28 felett esel teherbe mert a nagyanyja leszel a gyerekednek
- több gyereket akarsz, mondjuk hármat, mert minden "ellesz" annyit biztos csak a CSOK kell
- csak egyet akarsz, mert kell testvér az emberek milyen önző vagy
- ha nem akarsz gyereket, mert szintén önző vagy és nem leszel soha igazi nő vagy férfi
Utálom az embereket, de őszintén csak akkor vezzem eszre ezt az undorító tömény rosszindulatot amikor anyuka csoportba léptem. Ott aztán megy a gyűlölködés és szidás, pedig akkor krne ah embernek a legturelmesebbnek lennie. Nem értem...levegőt lehet venni?
2020. okt. 18. 14:24
11/12 anonim válasza:
Több szexre lenne szüksége az ilyen nőknek. A b@sz@tl@nság messziről látszik 😉
12/12 A kérdező kommentje:
Jaj miért pontoztátok le az utolsót? Én jót nevettem és igaza is van😂😂
2020. okt. 18. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!