Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy lehet h itt mindenki...

Hogy lehet h itt mindenki vigan szexel szules utani 6hetben?

Figyelt kérdés

Senki nem verzik 6hetig? Gatseb, csaszarheg, ejszakai szoptatasok? Mindenki gyereke alszik rogton amint kisagyat er? Hormonalis szarazsag? Nagyobb tesok akiket el kell latni meg este a baban kivul?

Kezdem kakukktojasnak erezni magam.

2020. nov. 3. 11:09
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
40%
Na. Most az lesz a divat, hogy szülés után 6 héttel nemi életet sem lehet élni? Mert ha igen, akkor a normális kérjen érte elnézést?
2020. nov. 3. 12:57
 22/32 anonim ***** válasza:
43%
Egyébként ne egy 1 órás szexmaratont képzelj el. Nálunk ez kb úgy nézett ki, hogy kis simi, kis csókolózás, összebújás...aztán kb fél-1 perc volt az egész behatolás, mert a férjem elélvezett, amit én nem bántam...tekintve azt, hogy műtöttek. Most is császáros leszek. Jövő héten szülök. Július óta nem szexeltünk veszélyeztetett terhesség miatt. Nem hiszem, hogy majd a kontroll után kell a férjemnek 2 percnél több. Kettes válaszoló vagyok.
2020. nov. 3. 13:06
 23/32 anonim ***** válasza:
53%

Nekem még most se megy.. szoptatok,a libidóm 0. A babám iszonyat nyűgös,hasfájós, sírós,óránként kel éjjel is sokszor. Nap közben is ritkán alszik fél óránál többet. Alig alszom én is. Így nem megy.. a férjem megérti, nem erőltet semmit. Majd ha kicsit könnyebb lesz,megoldjuk valahogy.

3 hós lesz a baba

2020. nov. 3. 13:08
 24/32 A kérdező kommentje:
Legyszi ne pontozzatok le egymast, nem vitainditonak szantam, inkabb csak szules utani körképnek.
2020. nov. 3. 13:16
 25/32 anonim ***** válasza:
89%
Mi elvoltunk tiltva a terhesség ideje alatt. Szerintem így érthető hogy nagyon kívántuk egymást. A szigorú 6 hetet megvártuk, utánna sem durr bele. Finoman, óvatosan. Nekem nem is volt jó az első pár alkalom. Én igényeltem, hozzátartozik az egészséges párkapcsolathoz. Érthető ha valakinek olyan fokú sérülése volt vagy lassabb a gyógyulás hogy több időt vesz igénybe visszarázódni. Nem megy ez óramű pontosságra. De meg kell találni az egyensúlyt és amint lehet "helyreállítani" a szexualitást, hiszen attól hogy anyák lettünk feleségek és nők is vagyunk. Mellesleg jót tesz a mi idegrendszerünknek is :D.
2020. nov. 3. 13:31
 26/32 anonim ***** válasza:
62%

Nem véreztem 6 hétig, de betartottuk. Nem pont a 6. héten mentem vissza, szóval addig nem volt szex, amíg az orvos nem hagyta jóvá. De akkor sem siettünk haza, hogy végre szexelhessünk. Tehát nem tudom mikor voltunk újra együtt (azért nem húztuk még hetekig).

Hüvely szárasság minimálisan volt a szoptatás miatt, de eleve síkosított a gumi és kicsit jobban figyeltünk erre, így nem okozott gondot.

Legkésőbb este 10-kor már mind a két gyerek alszik, és már mi is megcsináltunk mindent. Így ilyenkor ha marad energiánk (nálunk már nem kedv, inkább energia kérdése) akkor jöhet a menet. 😀

2020. nov. 3. 13:36
 27/32 anonim ***** válasza:
29%
Ne ezen az oldalon akarj körképet, mert itt a kommentelők (általánosságban, nem csak ennél a kérdésnél) felének gyereke sincs, csak az elképzelt álomvilágukról papolnak, hogy milyen lehet az élet gyerekkel 😂😂😂
2020. nov. 3. 13:45
 28/32 anonim ***** válasza:
69%
Nézd, mindenki máshogy éli meg a gyermekágyas időszakot. Van, akinek hamarabb és van, akinek később tér vissza a libidója szülés után. Egyik verzió miatt sem kell szégyenkezni, ufónak érezni magad. Csináljátok úgy, ahogy Neked meg a Partnerednek a legjobb.
2020. nov. 3. 13:56
 29/32 anonim ***** válasza:
75%

Off: Egy anonim oldalon mi értelme lenne hazudni? Ezt komolyan kérdem. Kinek olyan sivár az élete?!

A kérdésre válaszolva nyilván a gyerekvállalás kihat a szexuális életre is. Sok függ az apától is, mennyi terhet vesz le az anyáról. Egy lestrapált nőnek utolsó helyen áll a szex. Mi 6 hetet vártunk, nálunk a férjem is kivette a részét itthon. Úgy gondolom ez sokat segített.

Ha konkrét szexre nincs is kedv, intimitást muszáj csempészni a mindennapokba. Nagyon hamar eltud laposodni 1 kapcsolat. De ez is mindig 2 emberen áll vagy bukik.

Azzal nem értek egyet aki pl. kijelenti hogy ő mostmár a babát szereti, apuka letojva hónapokig nincs szex aztán eszébe jut hogy jó lenne egy kistesó és hirtelen megjön a kedve. A szex nem csak gyereknemzés (hálistennek).

Nem most lesznek a nagy orgiák ideje, de nem szabad kizárni a szexualitást az életünkből.

2020. nov. 3. 14:07
 30/32 anonim ***** válasza:
83%
Igen, le a kalappal azok a nők előtt, akik 6 hét után vígan önfeledten tudtak együtt lenni a partnerükkel. Én császár után 3 honappal tudtam csak. Iszonyat fájdalmaim voltak, amik nem múltak,fertőzés kaptam a katetertol, fáradt kialvatlan voltam, stresszes lévén első baba. Ugyh. kérdező ne érezd kakkuktojasnak magad.
2020. nov. 3. 15:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!