Miért neveznek "kistesónak" egy magzatot? Nem olyan, mintha az első gyerek árnyéka lenne?
Figyelt kérdés
2020. okt. 30. 13:12
21/33 anonim válasza:
Azért, mert MÉG nincs, akad itt teherbeesés, terhesség téma is ;)
22/33 anonim válasza:
#12: ha apa vagyok akkor miért baj ha apáznak?
Anyósomtol nem szeretem, pláne hogy túlzásba vitte egy időben. De gyerekeink, feleségem nyugodtan hívhat apának 😊
23/33 anonim válasza:
#20: én például apuka vagyok, szóval megdőlt a teóriád, hogy ide csak anyák írnak.
24/33 anonim válasza:
Én anya vagyok de a hideg ráz ha a gyerekeimen kívül valaki anyának hív. Főleg ha még szexelni is akár utána - de a férjem sose hív anyának szerencsére.
25/33 anonim válasza:
23 nem az én teóriám, a válaszadók kritikai alapjan próbáltam megfejteni az elvárásokat hogy vajh' ki méltó kérdést feltenni és megválaszolni :)
26/33 anonim válasza:
24 de ezzel nincs is semmi gond. De ha mást meg nem zavarja, ha a férje is anyának hívja ahogy a 22-est se zavarja ha a felesége apának, akkor itt egyesek (nem rad gondolok hanem úgy általánosságban) miért veszik a bátorságot hogy becsméreljék őket. Nekem se jobb se rosszabb, ha téged Katinak hiv a férjed. Az enyém engem mondjuk leggyakrabban Mucinak szokott néha anyának, de azt inkább csak ha a gyereknek mondja, hogy anya így vagy úgy. Aztan néha azért “úgy marad” a lemez. Engem pl full nem érdekel. Nem gondolnám, hogy ez lenne amprimitivseg fokmérője.
27/33 anonim válasza:
De a kérdező nem becsmerelte, csak nem érti miért hívják kistesonak a tobbedik gyereket. Erre csomoan írtak is jó válaszokat hogy nekik ez negatív felhangu dolog stb...
Én se becsmerlem azokat akik anxa-apanak hívják egymást, csak én utálom ha így hivnak, mégis anyának hívnak a férjem szülei, és kistesonak hívják a kisfiam akivel terhes vagyok :D
És bennem pl ez rossz érzetet kelt, mert ő nem elsősorban kisteso, hanem szeretett harmadik kisfiam, és én se anya vagyok elsősorban, hanem Kata.
28/33 anonim válasza:
Persze nem a kérdező becsmérel, hanem a válaszolok némelyike elég megkérdőjelezhető stílusban. De ha most neked ez rosszul esik, kérd meg őket hogy hívják a becsületes leendő néven a magzatot Bélának. Aztan kész 😀 csak átmegy nekik.
29/33 anonim válasza:
Idomitottal már hetven éveseket?:D
30/33 anonim válasza:
Megfogtal. En anyosomek csak 62 évesek de veszik a lapot 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!