Miért neveznek "kistesónak" egy magzatot? Nem olyan, mintha az első gyerek árnyéka lenne?
Figyelt kérdés
2020. okt. 30. 13:12
11/33 anonim válasza:
Semmi rossz nincs ebben, mi is így hívtuk a másodikat is, a harmadikat is. A harmadiknal azt is elmagyaráztuk, hogy aki eddig a legkisebb volt most középső lesz.
És az meg szintén csak szavakon lovaglás, hogy tesót szeretnék vagy még egy gyereket. A kettő együtt jár.
12/33 anonim válasza:
Mert primitívek. Apázni egy férjet, kistesózni egy gyereket, pocaklakózni egy babát olyan dolog, amitől a hideg is kiráz.
13/33 anonim válasza:
Szerintem meg az a primitív, aki másokat csípőből primitívnek titulál csak mert más véleményen van. Már miért lenne barmelyik felsorolt dolog primitív? Ismered egyáltalán a szó jelentését? Hozzáteszem a pocaklakótól engem is kiraz a hideg, de ez attól meg mindig csak egy kifejezés és nálam sokkal okosabb, műveltebb és intelligensebb emberektől is hallottam már. Nekik ez tetszik. Ennyi.
14/33 anonim válasza:
Mert ő a kisebb. Nem hívhatják nagynak, ha ő a kisebb. Van, aminek neve van. A kisebb testvérnek a kis testvér elnevezés jut. Ha neked kínos, ne használd, ettől még a kisebb gyerek marad a kisebb és ez egész életében igaz lesz rá, mivel kisebb.
15/33 anonim válasza:
Inkább a gyerekedre fordítottad volna azt az időt, amit ennek a kérdésnek a kiírásával töltöttél...
16/33 anonim válasza:
Utolsó, te is tölthetted volna
18/33 anonim válasza:
#17: akkor minek jársz ide? Nem tudom de én nem járok horgász témába írni ha közöm nincs a horgászathoz.
20/33 anonim válasza:
18 ennél a kérdésnél csak a szopcsitejcsi-apavalcsinalunkkistesot anyukák írhatnak? A kérdező meg minek mer kérdést feltenni egy kerdezos oldalon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!