Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan néz ki egy csinos...

Hogyan néz ki egy csinos frissen szült anyuka?

Figyelt kérdés
Ki számít nem elhanyagoltnak? Rengeteg olyan kérdés van itt, hogy miért hagyják el magukat a nők szülés után,de akkor megkérdezhetem ki számít csinosnak? Manapság tényleg bűn melegítőszettben, sportcipőben, laza copffal boltba, játszótérre menni vagy babakocsival sétálni?
2020. okt. 29. 19:57
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
79%
29 és gondolj bele a hajmosás mennyire egy alap dolog. Mi lehet ott még? Na mindegy...
2020. nov. 9. 09:18
 32/43 anonim ***** válasza:
83%

#28 vagyok még mindig: hát nem tudom engem is ezzel riogattak terhesen, hogy "majd nem lesz időd hajat mosni"...

Olvastam itt jópár kérdést, hogy, nincs ideje hajat mosni sem, hát gyakorin panaszkodni van?

A reggeli én-teendőim közben meg ott sürög-forog mellettem a (egy éves) babám, hozza a kis játékait.

2020. nov. 9. 09:28
 33/43 anonim ***** válasza:
25%
32: Akkor most képzeld el, hogy nem sürög-forog körülötted, hozza a kis játékait és játszik velük, hanem ordít, mint akit elevenen nyúznak, kárt/baromságot csinál, és "ráncigál" meg minden, hogy ne tudd csinálni, amit csinálnál. Ilyen is van. Ezzel mellesleg jól felb@ssza az agyad, mert nem mindenki egy birkatürelmű szent, aki ezt angyali mosollyal az arcán, őszinte derűvel tűri, és akkor azt mondod, hogy nem, ÍGY nem fogsz hajat mosni meg miegymás...
2020. nov. 9. 10:31
 34/43 anonim ***** válasza:
73%
Akkor játszom vele, lefoglalom. Este pedig hajat mosok. Ha akkor se? Akkor ott a férjem, aki kiveszi a részét a szülőszerepből. Minden este leül munka után játszani vele. Énidő ott van tádámm 🤷‍♀️
2020. nov. 9. 10:35
 35/43 anonim ***** válasza:
72%

32-es, és akkor nem is szoktál zuhnyozni? Mert zuhanyzás közben hajat mosni plus 3 perc. Apja nincs a gyereknek, vagy mi?

Kifogás, kifogás, kifogás.

2020. nov. 9. 12:07
 36/43 anonim ***** válasza:
73%
33 hagyjuk már. Aki akar mos hajat aki nem, nem. Ez ennyire egyszerű. Azt megértem, ha valaki nem tud feltenni egy 20 perces sminket de könyörgöm. Hajmosás. Zuhanyzás közben 5 perc. Zuhanyozni csak szoktál, nyugtass meg.
2020. nov. 9. 12:38
 37/43 anonim ***** válasza:
13%
33-as vagyok, már nem aktuális a dolog, de igen, anno a zuhanyzást is gyakran skippeltem. Fontosabb volt, hogy egyek végre, mert azt sem lehetett tőle... A hajmosás amúgy nekem nem 5 perc, annál sokkal rosszabb szerkezetű a hajam, a kb. hónaljig érőnél rövidebbre vágás pedig nem jöhet szóba, mert akkor még kezelhetetlenebb. Ilyen is van.
2020. nov. 9. 13:20
 38/43 anonim ***** válasza:
88%

Na, hát akkor jó apának vállaltál gyereket, ha addig nem vette át tőled, hogy lezuhanyozhass.

De a gyerek is nagyon csuda lehetett, ha soha nem aludt, biológiai csoda :D

2020. nov. 9. 13:28
 39/43 anonim ***** válasza:
74%
Hagyjuk már. Megmosod és felkötöd. Senki nem beszélt beszaritasrol stb. Arról volt szó, hogy meg van mosva. Pont. Se több se kevesebb. Nem zsíros, nem büdös, nem undorító. Nekem is van, hogy megmosom, megszárad, azt max befonom ha nem áll sehogy és nincs idom vele mit kezdeni. De konty, copf és hasonló 30mp-es csodák is léteznek.
2020. nov. 9. 13:44
 40/43 anonim ***** válasza:
69%

"Fontosabb volt, hogy egyek végre, mert azt sem lehetett tőle..."

Szerintem ilyen baba nincs hogy nem lehet tőle enni, zuhanyozni. Extrém esetben is alszik, eszik a baba. Amíg szopik vagy cumizik simán betud kapni az ember pár falatot. Aludni is biztos hogy szokott mert alapvető szükséglete. Most is volt egy kérdés nemrég az anyuka nem tud enni, inni a baba mellett... Na ha valakinek már az életben maradás is kihívás annak elhiszem hogy a zuhany egy lehetetlen küldetés.

2020. nov. 9. 15:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!