Hogyan néz ki egy csinos frissen szült anyuka?
Ápolt, tiszta haj, csinos, tiszta, nőies ruha, magassarkú. A melegítő ebbe nyilván nem fér bele.
Makulátlan, ápolt bőr, szép, nem repedezett kéz, szép, hosszú körmök gél lakkal.
A smink alap. Egy kis CC krém, rúzs, kontúr, púder, bronzosító, szemhéjtus, szemceruza, műszempilla ha a sajátja szar, formázott, festett szemöldök.
Ezek közvetlenül szülés után alap dolgok lennének.
Aztán amint lehetséges egy értelmes nő elkezd edzeni, hogy ne egy igenytelen zsírdisznó teste legyen, valamint az sem elhanyagolható tényező hogy egy igazi nőnek szép cicijei vannak, ezért nyilván nem fog szoptatni, tápszeren is felnő a gyerek.
12
Dettó. Bàr nekem meg csak 2.5 hónapos a fiam. Kólikás,matrica,csak rajtam jó. Ha az apja szabadnapos és a gyermek nem üvölti magát lilára,akkor sikerül hajat mosnom. Remélem kinövi ezt lassan.
17
Kultúráltan fogalmazol,gratulálok. Nem sz.arok magam alá. A férjem korábban kel,hogy a gyerekkel legyen,míg nem végzek a folyó ügyeimmel. Aztán este 9ig nincs itthon. Ha elalszik véletlen nap közben a kicsi,akkor inkább iszok egy nyugodt kv-t a teraszon, rendet rakok/mosok. Ez nekem mondjuk úgy,énidő. De sajnos sorozatosan olyan napjai vannak,hogy egy percig nincs el nèlkülem. Ha csak nyekeregne ok,de üvölt. Én meg nem hagyom ordítani. Bízom benne,hogy kinövi a hasfájós korszakot és kicsit lazíthatok. Nekem sem öröm,a hajamra amúgy is kényes voltam mindig. De most fontosabb a gyerek. A párom toleránsabb,mint az itteni valaszolók,hála az égnek.. örülj,hogy a te gyereked mellett volt időd mindezekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!