Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan néz ki egy csinos...

Hogyan néz ki egy csinos frissen szült anyuka?

Figyelt kérdés
Ki számít nem elhanyagoltnak? Rengeteg olyan kérdés van itt, hogy miért hagyják el magukat a nők szülés után,de akkor megkérdezhetem ki számít csinosnak? Manapság tényleg bűn melegítőszettben, sportcipőben, laza copffal boltba, játszótérre menni vagy babakocsival sétálni?
2020. okt. 29. 19:57
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
76%
Ez egy elég tág fogalom. Szerintem csinos lehet bárki, testalkattól függetlenül, ha: ápolt, meg van mosva a haja, ami nincs lenőve és le vannak vágva a törött részek (nyilván nem 1-2 hónapos lenövésről beszélek), a kormei tiszták és egyforma hosszúak- halálom, ha össze-vissza hosszúak valaki kormei, az tényleg igénytelen. Akkor inkább reszelje rövidre az összeset. Szinten ha össze-vissza formájúak. Ezek mind azt sugallják, hogy 5 percet se szán a kezére hetente. Ezen kívül mindegy milyen ruha van rajta, de az legyen a mérete. Ha meghízott terhesseg alatt akkor ne akarja az M-es ruhába preselni magat, hanem vegyen akkorát, ami jól mutat rajta. Plusz az a ruha legyen tiszta.
2020. okt. 30. 00:05
 12/43 anonim ***** válasza:
28%
Hat nem en 🤣 Orultem mindketszer, hogy elek, full faradtan majd biztos az lett volna a prioritas, hogy hogy nezek ki. A jatszoterre meg en sportcipoben megyek. Nem erdekel, ha valaki magassarkuban, ha o igy erzi jol magat, es egyutterzek azzal, aki apolatlanul megy oda, mert emlekszem, milyrn volt. Mostmar tobbnyire mosott hajjal lepek ki az utcara, de neha a kabat alatt bizony ott figyel a pizsipolom, es minimalis sminket is csak szokoevente teszek fel, vagy max munkaba.
2020. okt. 30. 07:25
 13/43 anonim ***** válasza:
4%

Ápolt, tiszta haj, csinos, tiszta, nőies ruha, magassarkú. A melegítő ebbe nyilván nem fér bele.

Makulátlan, ápolt bőr, szép, nem repedezett kéz, szép, hosszú körmök gél lakkal.

A smink alap. Egy kis CC krém, rúzs, kontúr, púder, bronzosító, szemhéjtus, szemceruza, műszempilla ha a sajátja szar, formázott, festett szemöldök.

Ezek közvetlenül szülés után alap dolgok lennének.

Aztán amint lehetséges egy értelmes nő elkezd edzeni, hogy ne egy igenytelen zsírdisznó teste legyen, valamint az sem elhanyagolható tényező hogy egy igazi nőnek szép cicijei vannak, ezért nyilván nem fog szoptatni, tápszeren is felnő a gyerek.

2020. okt. 30. 12:01
 14/43 anonim ***** válasza:
25%

12

Dettó. Bàr nekem meg csak 2.5 hónapos a fiam. Kólikás,matrica,csak rajtam jó. Ha az apja szabadnapos és a gyermek nem üvölti magát lilára,akkor sikerül hajat mosnom. Remélem kinövi ezt lassan.

2020. okt. 30. 15:25
 15/43 anonim ***** válasza:
61%
Jó 14 ez is baromság. Már bocsánat. Ezt soha nem fogom megérteni. Hajat mosni annyira alap dolog. Olyan nincs, hogy nincs rá 5 perced. Az hogy nem szaritot be egy dolog, de ha meg se mosod, az nettó lustaság.
2020. okt. 30. 15:56
 16/43 anonim ***** válasza:
37%
14es.Na igen pont erre gondoltam mint elhanyagolt anyuka. Tipikus példája a megszűnik nőnek lenni állapotnak. Az hogy matrica gyereked van soha nem lehet kifogás az igénytelenségre. Ha zuhanyozni van időd (gondolom arra kerítesz azért) akkor egy gyors hajmosást is eltudsz intézni azalatt. Ez nem a smink meg magassarkú kategória hanem alapvető higiénia.
2020. okt. 30. 16:01
 17/43 anonim ***** válasza:
70%
Hat főleg mert ez a hajmosas téma úgy van emlegetve mintha nem tudom milyen energiabefektetéssel járna. Gondolom azért szarasra is szakít időt mindenki, nem szarik maga alá, mert matrica a gyerek 🤦🏼‍♂️
2020. okt. 30. 16:05
 18/43 anonim ***** válasza:
21%

17

Kultúráltan fogalmazol,gratulálok. Nem sz.arok magam alá. A férjem korábban kel,hogy a gyerekkel legyen,míg nem végzek a folyó ügyeimmel. Aztán este 9ig nincs itthon. Ha elalszik véletlen nap közben a kicsi,akkor inkább iszok egy nyugodt kv-t a teraszon, rendet rakok/mosok. Ez nekem mondjuk úgy,énidő. De sajnos sorozatosan olyan napjai vannak,hogy egy percig nincs el nèlkülem. Ha csak nyekeregne ok,de üvölt. Én meg nem hagyom ordítani. Bízom benne,hogy kinövi a hasfájós korszakot és kicsit lazíthatok. Nekem sem öröm,a hajamra amúgy is kényes voltam mindig. De most fontosabb a gyerek. A párom toleránsabb,mint az itteni valaszolók,hála az égnek.. örülj,hogy a te gyereked mellett volt időd mindezekre.

2020. okt. 30. 16:20
 19/43 anonim ***** válasza:
55%
Kifogás kifogás hatan. Latod. Mindenkinek arra van ideje amire AKAR. Neked nem fontos. Ez igénytelenség. Kávé felhajt haj megmos. Te magad mondtad ki a lényeget, erre neked nincs igenyed most. A kávé fontosabb. Nekem mindegy. Csak nem kene takarozni a gyerekkel. Ez csak szimplán igénytelenség.
2020. okt. 30. 16:51
 20/43 anonim ***** válasza:
39%
Ordito gyerekkel a hatterben derekig ero hajat mosni nemegy alom. Elso gyerekkel 2 honapos volt, mikor eljutottam odaig, hogy egyedul voltam vele otthon, es hajat mostam. A felebenorditott, ameddig kuszni nem kezdett, konkretan vagy letettem es uvoltott, vagy hordoztam, es en uvolto gyerekkel wczni semtudtam, akkor mar inkabb legyen csondben ramkotve. De ez is olyan, hogy kinek mit dob a gep. A masodikkal mar pici koraban napi szinten furodtem felorakat a kadban, ameddig aludt, mert ot le lehetett tenni, a nagy meg olyan volt, hogy amint nem voltam a kozeleben, felebredt.
2020. okt. 30. 19:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!