Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan néz ki egy csinos...

Hogyan néz ki egy csinos frissen szült anyuka?

Figyelt kérdés
Ki számít nem elhanyagoltnak? Rengeteg olyan kérdés van itt, hogy miért hagyják el magukat a nők szülés után,de akkor megkérdezhetem ki számít csinosnak? Manapság tényleg bűn melegítőszettben, sportcipőben, laza copffal boltba, játszótérre menni vagy babakocsival sétálni?
2020. okt. 29. 19:57
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
30%
Mindenki maga tudja mire van igénye és hogy osztja be az idejét. Még mindig úgy gondolom a napi zuhanyba belefér egy gyors hajmosás, aztán majd megszárad magától. Nem kell magyarázkodni ha neked így jó akkor nincs gond, csak nekem ez furcsa volt mindig. Én pl tuti bedepiznék ha ennyi idő se "járna" hogy magamat rendben tartsam. Nekem ez szükséges ahhoz hogy működni tudjak. Erről soha nem mondanék le.
2020. okt. 30. 19:28
 22/43 anonim ***** válasza:
41%

#18 este mikor fekteted le aludni?

Nálunk is volt baromi nehéz időszak, de én este 11kor is megmostam a hátam közepéig érő hajamat. De olyan is volt, hogy apa bent a fürdőben a kis kádban fürdette a babát, addig én zuhanyoztam. Ez ilyen 3 in 1. Apa babázik, anya kibeszéli magát apának, a baba jól elvan. 😂 Nem ideális, mert szeretek egyedül tusolni, de jobb, mint a semmi.

Fontos a kreativitás is. Nem szabad mindent a babára fogni.

Engem az is inspirált, hogy ha majd visszanézik a gyerekkori képeket, akkor ne egy lepukkant anyukát lássanak majd. Nekem kellemetlen lenne azt mondani, hogy miattad, mert még az alap higiéniára sem maradt időm. Nem azt mondom, hogy mindig tiptop voltam, de igénytelen soha.

2020. okt. 30. 20:16
 23/43 anonim ***** válasza:
59%
20 nem egy alom nem egyenlő azzal hogy nem lehet megtenni. Nekem is hosszú hajam van, bár nem ér pont derékig de ezen a szinten ez már csak plusz 30mp oblitest jelent. Mondom teljesen mindegy. Mindenki azt csinál, amit akar, de azért ne gondoljuk, hogy nem baromi igénytelen dolog az, ha valaki nem mossa meg a haját. Arról nem beszélve, hogy azért gondolom apukát is néha haza eszi a fene. Csak meg tudja fogni 6,5 percre ha ordít ha nem. Szoval akar honnan nézzük ez csak kifogás hogy a gyerek miatt ne lehetne hajat mosni.
2020. okt. 30. 20:28
 24/43 anonim ***** válasza:
41%

Azert fürdeni, hajat mosni, fesulkodni, arcom rendbetenni, felvenni egy normális ruhát stb. olyan alap, amit akkor is megcsinalok, ha esetleg ordit a gyerek.

Mint ahogy a wc-zest sem tartom vissza, illetve eszem is. A felnőtteknek is vannak alapszuksegletei, amit akkor is megcsinal az ember ha esetleg addig sir.

2020. okt. 30. 22:33
 25/43 anonim ***** válasza:
19%
A hajmosas is olyan tag fogalom. Van akinek boven eleg heti egyszer megmosni, mert dus, vastagszalu jol all magatol vagy jo fazonura van vagva. Az enyem 2 nap alatt csatak zsir, vekonyszalu, lelapulo, amivel allandoan foglalkozni kell. De baratnomnek derekig ero dus, hullamos haja van, amit eleg heti egyszer megmosni es remek.
2020. okt. 31. 07:37
 26/43 anonim ***** válasza:
45%

25 ok és akkor ezzel most mit akarsz mondani? Hogy akinek gyorsan zsirosodik, annak nem baj ha ótvar a feje, vagy hogy 2 naponta is kell az embernek 10 perc saját magára, hogy ne úgy nézzen ki, mint egy elhanyagolt nőszemély?

Mert a példád, habár igaz, nem mentesít senkit a hajmosás alól, ami annyira alap dolog, hogy nincs rá mentség, ha valaki rendszeresen elhanyagolja. És itt most nem arról beszélek, hogy egy húzós nap után úgy dönt, hogy akkor inkább másnap mossa meg, hanem, hogy rendszeresen csatak zsíros fejjel eli az életet.

2020. okt. 31. 09:56
 27/43 anonim ***** válasza:
76%
Semmit nem akartam mondani, csupan tenyt allapitottam meg. Tudom, az elet nem igazsagos, de van akinek 2-3 naponta hajat kell mosni es szaritgatni, h alljon valahogy, masok pedig 1 hetig vigan elvannak mosas nelkul.
2020. okt. 31. 12:49
 28/43 anonim ***** válasza:
50%

Én azt az oldalt képviselem, hogy "ízlésesen kényelmes".

Minden reggel kötelezően felveszek egy tiszta váltás ruhát ami egy jó minőségű leggings és egy hosszú, átlagos felső, ami nem nyúlott, nem szakadt, nem foltos. Az arcomat átmosom, szemöldökömet kifestem (ideje lenne újratetováltatni, kopik). A körmöm csak a lábamon van lakkozva, kézen mindig rövidre vágott natúr, tiszta. Sokszor kenem kézkrémmel.

Este, ha a lányom elaludt, kötelezően napi fürdés, heti 1x borotválkozás, gyantázás, sarokreszelés. A hajamat 3 naponta mosom, az első nap kiengedve hordom, a másik kettőn lófarokban.

Utcára mindig csinosban megyek, még a játszótérre is, vagy az egyszerű sétához is felveszem nyáron a csinos szoknyát, szandált.

Semmi közöm hozzá, más anyuka hogy néz ki, de belül megvan a véleményem a slampos, mackónadrágos, zsíros hajú anyukákról, akiknek a kanapén tespedni van idejük, de hajat mosni nincs... Míg ezt a választ megírtam, ennyi idő alatt simán megmosom a hajamat :D

2020. nov. 8. 23:12
 29/43 anonim ***** válasza:
88%

"megvan a véleményem a slampos, mackónadrágos, zsíros hajú anyukákról, akiknek a kanapén tespedni van idejük, de hajat mosni nincs... "

Úgy látszik nekik is meg van a véleményük. Mindenkit aki igényes és ad magára bőszen lepontozták😅. Valahol azért ez szomorú hogy ennyi besavanyodott ápolatlan nő, anya van.

2020. nov. 9. 08:48
 30/43 anonim ***** válasza:
#28 vagyok: a pontozás hidegen hagy. Ha ők jól érzik magukat igénytelenül, az az ő bajuk :)
2020. nov. 9. 08:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!