Melyik a legjobb popsitörlő a drágábbak közül?
Pl pampers, libero, sudocream stb.
Nektek melyik jött be és miért találtátok jobbnak, mint a dm/Rossmann/Tesco stb-t?
Mondjuk az minden márkánál röhej, hogy a sima vizes (vagy annak reklámozott) drágább. 😀
Az en fiamnak egyikről se volt meg csak poros se a bőre, úgyhogy ez a része nekünk szerencsére nem szempont.
Nézőpont kérdése, hogy mi a gagyi.
Nekem az, ha valamit szemétből raknak össze.
Ha automatikusan kitörölné a gyerek fenekét, akkor se vennék Pamperst, WaterWipes-t, Neogranormont...
Ez a "nem szempont", hogy szép összetevői legyenek, elég sötét dolog.
Az allergiák egy része kialakul és pont attól, ha terheled.
Nem üti ki, hát adsz neki és ezzel növeled az esélyét, hogy később okozzon gondot.
Nyilván nem kell túldramatizálni ezt se, mint sokminden mást sem. Azért ne csináljunk úgy, mintha barmelyik arzénnal lenne átitatva.
Mellesleg nyilván normálisan összerakottból is van olyan, aminek jó az összetevője. Nem fogok babydreamet venni, mert utálom. Nem véletlenül kérdeztem a drágábbakat. Az olcsóbbak nem jöttek be. De ha tudsz javasolni olyat, ami jó minőségű és szép összetevői vannak, akkor meghallgatlak.
Sötét dolog pedig magas lóról bunkózni. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!