Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb popsitörlő a...

Melyik a legjobb popsitörlő a drágábbak közül?

Figyelt kérdés

Pl pampers, libero, sudocream stb.

Nektek melyik jött be és miért találtátok jobbnak, mint a dm/Rossmann/Tesco stb-t?

2020. okt. 29. 09:15
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Mondjuk az minden márkánál röhej, hogy a sima vizes (vagy annak reklámozott) drágább. 😀

Az en fiamnak egyikről se volt meg csak poros se a bőre, úgyhogy ez a része nekünk szerencsére nem szempont.

2020. okt. 29. 12:43
 12/17 A kérdező kommentje:
7-és hat en meg sose jártam másképp a rossmannossal. Idegbajt kapok tőle és egyszer kaptunk vagy 10-et. Már csak egy van. De a konyhába használom takarításhoz.
2020. okt. 29. 12:44
 13/17 anonim ***** válasza:
84%
Ez azért sosem volt szempont, hogy beragadnak a lapok, inkább a minőségre megyek. Szedj ki előre néhány lapot a pelenkázás elején.
2020. okt. 29. 12:47
 14/17 A kérdező kommentje:
Minek ha van olyan amelyik nem gagyi? Inkább megveszem azt.
2020. okt. 29. 12:52
 15/17 anonim ***** válasza:
77%

Nézőpont kérdése, hogy mi a gagyi.

Nekem az, ha valamit szemétből raknak össze.

Ha automatikusan kitörölné a gyerek fenekét, akkor se vennék Pamperst, WaterWipes-t, Neogranormont...

Ez a "nem szempont", hogy szép összetevői legyenek, elég sötét dolog.

Az allergiák egy része kialakul és pont attól, ha terheled.

Nem üti ki, hát adsz neki és ezzel növeled az esélyét, hogy később okozzon gondot.

2020. okt. 29. 12:58
 16/17 A kérdező kommentje:

Nyilván nem kell túldramatizálni ezt se, mint sokminden mást sem. Azért ne csináljunk úgy, mintha barmelyik arzénnal lenne átitatva.

Mellesleg nyilván normálisan összerakottból is van olyan, aminek jó az összetevője. Nem fogok babydreamet venni, mert utálom. Nem véletlenül kérdeztem a drágábbakat. Az olcsóbbak nem jöttek be. De ha tudsz javasolni olyat, ami jó minőségű és szép összetevői vannak, akkor meghallgatlak.

Sötét dolog pedig magas lóról bunkózni. Szerintem.

2020. okt. 29. 13:05
 17/17 anonim ***** válasza:
76%
Nem hiszem, hogy van olyan, amit te szeretnél, a cot one 1500 ft és ha jól emlékszem az is beragadt, talán kevésbé, mint az olcsó.
2020. okt. 29. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!