Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb popsitörlő a...

Melyik a legjobb popsitörlő a drágábbak közül?

Figyelt kérdés

Pl pampers, libero, sudocream stb.

Nektek melyik jött be és miért találtátok jobbnak, mint a dm/Rossmann/Tesco stb-t?

2020. okt. 29. 09:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
45%

Én lupilut (Lidl sajátmárka, azt hiszem), pampers, sudocreameset használtam már, meg valami tényleg nagyon noname márkát. Nem láttam különbséget, max az illatukban, és a nagyon noname az talán gyorsabban kiszáradt, de baj amúgy azzal sem volt.

Végül pamperst használunk már jó ideje, mert pelenkából is azt használunk és az emagon volt jó kis bulk akció, úgyhogy arányaiban olcsón egy rakatot rendeltem, azóta is van.

2020. okt. 29. 09:20
 2/17 anonim ***** válasza:
83%

Pelenkakiütéskor, vagy fogzás miatti piros popsinál, a Sudocream törlőkendőt használtam.

Próbáltam a Pampers Aquat (nekem túl nedves volt), a Naogranormon nekem büdös. De a krémjét piros popsinál, szintén használtam, az jó volt.

Újszülött korban, a Bambo Nature törlőkendőit, illetve a Lansinoh kendőit használtam. Most a 2. babánál is ezeket használom, illetve a pelusos táskába is mindig ezek közül rakok, a nagy kiszerelésük, illetve a zárhatú "kupak" miatt.

De, egyébként a Babylove törlőkendőit (zöld csomagos), nagyon szeretem, itthon, mindig ezt használom, meg, ha nincs gond a popsival.

2020. okt. 29. 09:25
 3/17 A kérdező kommentje:

Köszi. Igen en is a pamperst használom másik dragat nem próbáltam, csak az olcsók azok nekem mindig “besülnek”. Szoval rosszul adagolódnak vagy hogy mondjam.

Ezek szerint a sudocream torlokendon van valami plusz balzsam vagy ilyesmi?

2020. okt. 29. 09:31
 4/17 anonim ***** válasza:
93%

Besül??

Egyik drága se jött be. Nem találtam olyat, ami jobb lenne a babydream extra sensitive-nél. Szinte mind tele van allergénnel.

2020. okt. 29. 10:09
 5/17 anonim ***** válasza:
85%

A felsorolt 3 pont kiüti a lányom és a fiam is...a neogranormon is.

Ekcémás gyereknek egyiket sem ajánlom.

Pedig a sudocrem popsikenőcse meg szupi

Waterwipes jó a drágábbak közül... Huggies-nál nem mind.

Dm sajátmárkás is jó nekik, így nem mentem bele a nagyon drága termékekbe..

2020. okt. 29. 10:11
 6/17 A kérdező kommentje:
4 úgy ertem, hogy besül, hogy folyton beragad. Rossz a koncepció. Fogom a gyereket, tokától bokáig szaros, tartom a bokáját a törlőt meg nem tudom egy kézzel kiszedni mert folyton összeragadnak a lapok. Pampers-nél sose jártam így. A rossmannos az nagyon ótvar ebből a szempontból a dm meg elmegy de néha az is csinálja. De engem ez annyira idegesít, hogy inkább kerülöm ezeket.
2020. okt. 29. 10:25
 7/17 anonim ***** válasza:
92%

Sose jártam így a rossmannossal 🤔. Fél kézzel gyönyörűen kijön és egyesével.

A Pampers-ben az a szar, hogy még a sensitive se sensitive. Tele van nyomva felesleges irritáló szeméttel.

2020. okt. 29. 10:58
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is bedőltem a Water wipes reklámjának.

Olyan allergiás reakciót kaptam én is és a férjem is, hogy 1.5 hónap volt, mire kikezeltettük magunkat.

Pedig, sosem voltunk semmire sem allergiásak.

Még jó, hogy előbb mindig mondent kipróbálunk előbb magunkon, mielőtt, a gyereken használnánk.

2020. okt. 29. 11:01
 9/17 anonim ***** válasza:
88%

Cot one, az jó, de ezeknél sokkal drágább.

Utána váltottunk rossman extra sensitive-re, illetve most már a fehér színű, vizeset veszem. Sokkal jobbak az összetevői, mint egy pampers törlökendönek.

2020. okt. 29. 11:13
 10/17 anonim ***** válasza:
84%
Ja és az, hogy balzsam, meg krém van benne egyáltalán nem jó dolog, a víz a legjobb, te se kened a nemi szervedet 2 óránként krémmel. Popsikrémmel is csak éjszakára kenem be.
2020. okt. 29. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!