Baba popsikrém, popsitörlő?
A baba popsikrémmel/popsitörlővel kapcsolatban van kérdésem. Amit eddig megvettem:
Neogranormon sensitive törlőkendő egész testre
Chicco tisztító törlőkendő kéz- és arctisztításra
Neogranormon kenőcs hámosításra
Sudocream popsikrém
Melyiket milyen esetben kell használni? Mindennapra melyiket ajánljátok a fentiek közül?
A gyermekorvos az Unguentumot írta fel, de nem hallok/olvasok jókat róla, így nem hiszem, hogy kiváltom.
Kell még valami a fentieken kívül?
Se a neogranormon, se a sudocream NEM ajánlott mindennapos használatra!
Ha illatmentes pelenkát használsz, illatmentes kendőt, akkor nem lesz ronda a popója krém nélkül sem.
A Neogranormon kendő nagyon jó, én sokszor vettem popsitörlőnek pelenkázáshoz. A Chicco szerintem fölösleges, olyat sose használtam. A baba arcáról, kezéről ha le akartam valamit (nyál, böfi) törölni, textilpelust használtam, szükség szerint akár bevizezve. Amikor már nagyobb volt és az volt kéznél, simán megtöröltem a kezét akármilyen nedves törlőkendővel.
A Neogranormon és a Sudocrem lényegében ugyan az, mindkettő cink-oxidos hámosító, mindegyik nagyon jó popsikrém. Én Sudocremet használok születése óta, de már kacérkodtam a tégelyes Neogranormonnal is, mert olcsóbb, mint a Sudocrem.
Fürdető biztos kell még, nekem nem jött be a gyógyszertári krém, pedig magamnak arcra azt használok évek óta.
2 gyerekem van, bölcsis + ovis. Mindegyiknél Neogranormon tégelyes popókrémet használtam (használok) és még soha nem volt piros a popsijuk.
Kéz és arctisztításhoz én is textilpelust használtam, illetve sima papír konyhai törlőkendőt. Utazáskor pedig Rossmann-os visszazárható kis kiszerelésű nedves törlőkendőt.
Popóra én Tescosat, meg Liberosat vettem(veszek)
En is sudorcemet hasznalok/hasznaltam mindig.nem kenem be a popojat minden pelusozaskor.altalaban csak este.
Popsitorlot talan egyszer vettem neogranormont...nem jott be.de mar reg volt lehet azota mas.
A tescos szines popsitorlot szeretem,annak kemeny a felso resze,nem szakad el a zacsi.
De a pampers is jo,a feher.
Furdetot soha nem hasznaltam.amig picik voltak addig baba szappant,utana baba tusfurdot.de az En gyerekeimnek nem erzekeny a bore szerencsere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!