Nektek mennyi pelus, popsitörlő van kb egyszerre otthon?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 14. 08:02
1/11 anonim válasza:
3 éves lány: 100db pelus,kb. 5 csomag papírtörlő. Nem,még nem szobatiszta. Örülök,hogy 2 hónapja már beszél...
2/11 anonim válasza:
Jelenleg 6 csomag pelenka, 8 csomag popsitörlő.
3/11 anonim válasza:
Jelenleg 2x 108 dbos pelus asszem és egyelőre csak 3 és fél popsitörlő, de általában 6-7 csomag van itthon, csak nem volt kedvunk vasarolgatni.
4/11 anonim válasza:
Leginkább 1, ritkán 2 csomag pelus, positörlőből kicsivel több, ha 4 volt összecsomagolva.
5/11 anonim válasza:
1 fél csomag a 3,5 évesnek (reménykedek), 2 fél az újszülöttnek (gyorsan kinövi).
Popsitörlőből most magunkhoz képest kevés van, "csak" ~10 csomag. Akciókor veszünk 10 4-es csomagot (40) is.
6/11 anonim válasza:
Havi pelus csomagokat szoktunk venni (2×168 db), hozzá törlőkendő csomagot 2 félét, piros popsi esetére, fogzás miatt.
7/11 anonim válasza:
Most lesz 6 hós a kislányom. Kb napi 6 pelus megy el, hetente szoktam egy csomagot venni, mindig mikor még kb 10 db van otthon. Popsitörlőt 4 csomaggal szoktam venni egyszerre, amikor kinyitom az utolsó csomagot, akkor veszek újra. Dm tőlünk max 3 percre van, nem kell azon agyalni, hol és mikor tudok legközelebb venni, így én nem szoktam előre betárazni, meg mert jártam már úgy, hogy egész csomag pelus maradt meg, mert kinőtte idő közben.
8/11 anonim válasza:
Pelenkabol jelenleg kb 10-15 csomag, mert akkor szoktam venni sokat, amikor kb felaras akcio van, most epp volt. Ilyenkor megrendelek sokat es nem kell menni utana.
Torlokendobol kb 7 csomag van most, szinten rendelni szoktam 9 vagy 12 csomagos kiszerelesben, amikor az utolsot megkezdem, ez a fajta mindig ugyanennyibe kerul, nem akciozzak.
9/11 anonim válasza:
Mindig egy csomag van ami 66 darabos libero. Törlöböl is Libero 4 csomag. Ez kb egyszere fogy el nalunk. A nagy 4 eves csak este van ajta pelenka, a kicsi 2. inkabb nala fogy jobban.
10/11 anonim válasza:
Emagról veszek pelenkat mikor akcióban van. Így most jelenleg 7 csomag van itthon, 56 db van egy csomagban. Popsitörlőt szintén 10+2-es dobozt, ebből még 6 csomag van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!