Általában mennyi pelust tartotok otthon? Nálam van egy karton popsitörlő vagy 20-25 db És egy rahedli pelenka osszeszaporodott.
Jelen pillanatban kb 120 pelenka van itthon, de csak mert este bontottam a dobozt, a törlőkendőt négyessével veszem (4x80db), ha már az utolsót használom veszek egy újabb négyeset.
Szóval nálunk a maximum 126db pelenka (ami általában csak 84) és 4cs törlőkendő
A maximum egy dupla csomagos libero mega pack, mert így szokta megérni. Na ez méretfüggő, hány darabos.
Popsitörlőből akkor tankolok fel, amikor 4 csomag 999,- a rossmann sensitive-ből. Így igen, volt már kartonnal is itthon. Utoljára tavasszal vettem, még van.
Most kB 30db pelus van itthon. Szombaton veszünk, addig szerintem kihuzzuk. Amúgy mindig egy kartonnal veszünk. Az 75 db, babylove, dm-es.
Pospitorlo kB 4-5 tasak babylove vagy libero van itthon. Az nemis tudom mennyi.
Babyloveban több van, talán 90/cs
Liberoban 60/cs de nem biztos,hogy pont jól írom.
Nagyon változó, általában egy pót csomag van otthon 30 db-os, de most pl. négy extra csomag van itthon, egy Lidl, egy Aldi, Tesco és egy Pampers. Épp úgy jött ki , hogy mindenhol akciós volt , ezért ahova mentem vettem.
Talán egy alkalom volt még így , akkor négy nagy doboz Pampers szintén akciós.
Törlőből is betárazok ha akcios, volt, hogy 15 csomag volt itthon,de az átlag három-négy csomag.
Általában 1 78db os pelus van itthon, meg 4 popsitorlo.
De volt mar hogy kb 500 pelus es 40-50 popsitorlo volt itthon 😂😃 akkor nagyon jo akció volt 😆
100 db-os csomaggal szoktam venni, mikor már az előzőből kb. 15 db van. Popsitörlőt 4-es csomagban veszem, és akkor, ha már az utolsót bontom ki.
Vannak vésztartalékok pl. a pelenkázótáskában vagy az autóban is van egy kis táska, ha esetleg úgy alakul. Ezek kb. 5 db pelus, meg kicsi törlőkendő, popsikrém, amiket promóba kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!