Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ennyire rossz a Pampers vagy...

Ennyire rossz a Pampers vagy selejtes csomagot fogtam ki?

Figyelt kérdés

3 hós lányomnak most vettem először Pamperst, mert jó árban volt. Eddig Liberot és DM-est használtunk többnyire.

Hát nekem ennyi bosszúságot egyik pelus se okozott, pedig próbáltunk többet.

Állandóan átázik. Először azt gondoltam ereszt a combjánál, de nem. 1-2 pisi után mintha kívülről nyirkos lenne az egész.

Felveszem a picit és érzem, hogy nyirkos picit az egész feneke, nem kifolyik, mintha áteresztené inkább.

Éjszakára kétszer próbáltam, mindkétszer nyakig pisis volt, akkor tényleg ki is folyt hátul.

Két óránként cserélni kell, hogy ne legyen ez a nyirkosság érzet.

Nem akarom elhinni, hogy egy ilyen márkás és drága pelus ennyire rossz legyen. Más is tapasztalt ilyet, vagy nálam a hiba?

A sima kékes csomagolásúra gondolok, nem a premium care-re, az jó volt.

2020. okt. 28. 22:42
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Azt kell mondjam mintha el lenne méretezve a pampers. A 2es méret, amiből nekünk folyt minden elvileg 8 kg-ig van, a lányom 6 kg.

Ajándékba kaptunk egy hármas pamperst és ezzel semmi gondom nincs.

Egy korábbi pamperses kérdésnél láttam, hogy egy mérettel nagyobb kell belőle és valóban, nálunk is.

2020. nov. 4. 19:23
 12/12 anonim ***** válasza:
Ja en éjjelre mindig minden pelenkából egyel nagyobbat használok, mint nappalra.
2020. nov. 4. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!