Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ennyire rossz a Pampers vagy...

Ennyire rossz a Pampers vagy selejtes csomagot fogtam ki?

Figyelt kérdés

3 hós lányomnak most vettem először Pamperst, mert jó árban volt. Eddig Liberot és DM-est használtunk többnyire.

Hát nekem ennyi bosszúságot egyik pelus se okozott, pedig próbáltunk többet.

Állandóan átázik. Először azt gondoltam ereszt a combjánál, de nem. 1-2 pisi után mintha kívülről nyirkos lenne az egész.

Felveszem a picit és érzem, hogy nyirkos picit az egész feneke, nem kifolyik, mintha áteresztené inkább.

Éjszakára kétszer próbáltam, mindkétszer nyakig pisis volt, akkor tényleg ki is folyt hátul.

Két óránként cserélni kell, hogy ne legyen ez a nyirkosság érzet.

Nem akarom elhinni, hogy egy ilyen márkás és drága pelus ennyire rossz legyen. Más is tapasztalt ilyet, vagy nálam a hiba?

A sima kékes csomagolásúra gondolok, nem a premium care-re, az jó volt.

2020. okt. 28. 22:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A DM sajat markas kb az osszes markas pelust veri, nem csoda ha erzed a kulonbseget.
2020. okt. 28. 22:47
 2/12 anonim ***** válasza:
71%
Hat figyelj. Abszolút gyerek függő. Nekünk meg a Libero volt, amiből folyton kifosott a gyerek. Biztos, hogy nem ázik át a pampers ilyen hamar. Valószínű valahol ereszt, illeszkedés hiba stb. Sokat bír az a pelus, ha át tudná áztatni a babad, azt mondanám, ot vidd orvoshoz. De valószínű más lesz ott a baj. Esetleg tényleg lehet, hogy kifogtál egy selejtet.
2020. okt. 28. 22:57
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a premium care is ilyen rossz. Sőt a Libero is. A zöld se valami jó. Én azon gondolkodtam, hogy selejtet fogtam ki de úgy látszik másnak se jó. Bár most egy hétig nem volt baleset. Tegnap csupán 6x öltöztettem át. Megvettem ráadásul egy kartonnal. 😯
2020. okt. 29. 06:12
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy a babádra anatómiailag nem megfelelő ez a fajta pelus. Sokan szidják ezt meg azt a márkát, de arra nem gondolnak, hogy minden baba más formájú csípővel, hassal, combbal, fenékkel született. Ki kell próbálni, mi az, ami jó egyénileg neki.

Nektek a Pampers nem jó.

2020. okt. 29. 06:13
 5/12 anonim ***** válasza:
De libero sem pedig más a gumírozása is. Nem értem. Mindegy elhasználom már ezt a kartont max többet mosok. 🙂
2020. okt. 29. 06:16
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom nektek amúgy nem tűnt fel hogy a dm-est hogy lesilanyitottak? Olyan vékony a belese hogy atut azon is már minden...
2020. okt. 29. 07:01
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekünk például a Dm-es ázik át, a Pampers sosem. Babafüggő melyik válik be.
2020. okt. 29. 07:36
 8/12 anonim ***** válasza:
#6 és jópárat dobtam ki már, mert a ragasztószalag leszakadt pelenkázás közben. Pedig nem vadulok vele.
2020. okt. 29. 09:07
 9/12 anonim ***** válasza:
Amúgy nekem a premium care meg a pampers fehér csomagolású jött be eddig a legjobban.
2020. okt. 29. 09:12
 10/12 anonim ***** válasza:

Pamperst használunk általában a kicsi születése óta, ajándékba kaptunk liberót, meg egyszer lupilut. A liberóból folyt ki pisi talán kétszer (az is az én bénaságom), 10 órás alvás után. Ezentúl én nem tapasztaltam átázást vagy kifolyást, és az a nyirkos érzés is teljesen idegen a pampersnél, pedig jó pár csomag után vagyunk, és egy 12 órás éjszaka után félkilós pelenkával üthetnék agyon bárkit.

Szerintem babafüggő, váltani kell.

2020. okt. 29. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!