Ennyire rossz a Pampers vagy selejtes csomagot fogtam ki?
3 hós lányomnak most vettem először Pamperst, mert jó árban volt. Eddig Liberot és DM-est használtunk többnyire.
Hát nekem ennyi bosszúságot egyik pelus se okozott, pedig próbáltunk többet.
Állandóan átázik. Először azt gondoltam ereszt a combjánál, de nem. 1-2 pisi után mintha kívülről nyirkos lenne az egész.
Felveszem a picit és érzem, hogy nyirkos picit az egész feneke, nem kifolyik, mintha áteresztené inkább.
Éjszakára kétszer próbáltam, mindkétszer nyakig pisis volt, akkor tényleg ki is folyt hátul.
Két óránként cserélni kell, hogy ne legyen ez a nyirkosság érzet.
Nem akarom elhinni, hogy egy ilyen márkás és drága pelus ennyire rossz legyen. Más is tapasztalt ilyet, vagy nálam a hiba?
A sima kékes csomagolásúra gondolok, nem a premium care-re, az jó volt.
Lehet, hogy a babádra anatómiailag nem megfelelő ez a fajta pelus. Sokan szidják ezt meg azt a márkát, de arra nem gondolnak, hogy minden baba más formájú csípővel, hassal, combbal, fenékkel született. Ki kell próbálni, mi az, ami jó egyénileg neki.
Nektek a Pampers nem jó.
Pamperst használunk általában a kicsi születése óta, ajándékba kaptunk liberót, meg egyszer lupilut. A liberóból folyt ki pisi talán kétszer (az is az én bénaságom), 10 órás alvás után. Ezentúl én nem tapasztaltam átázást vagy kifolyást, és az a nyirkos érzés is teljesen idegen a pampersnél, pedig jó pár csomag után vagyunk, és egy 12 órás éjszaka után félkilós pelenkával üthetnék agyon bárkit.
Szerintem babafüggő, váltani kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!