Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tudnatok abban segiteni, hogy...

Tudnatok abban segiteni, hogy a vedono egy 2 szobas fahazba ahol laknak mar 4en es 5 macska engedi e hogy gyereket vallaljon 2 kiskoru ? Mar terhes a kislany, es senki nem tud elmenni dolgozni, raadasul nincs melegviz se.

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy mitevo legyek, mert en nem szeretnem a babat, es a gyerekek meg felelotlenek. Koszonom a valaszokat.

2020. okt. 28. 19:43
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
88%
Igen valószínűleg viszik majd mindhárom gyereket ne aggódj, megszabadulsz tőlük.
2020. okt. 29. 05:23
 32/39 anonim ***** válasza:
92%
internet van, melegvíz nincs? minek szaporodtok ti, de komolyan? meg mi az, hogy nem lehet kitenni a pasit? kell 2 markos ismerős azután kihajítani, kész.
2020. okt. 29. 12:11
 33/39 anonim ***** válasza:
100%

CSALÁDSEGÍTŐ.

Te menj segítséget kérni, ne az legyen, hogy jelzést kapnak! Sokkal jobban fog kijönni a szitu, ha te kérsz segítséget!

A babát, ha te sem akarod, akkor egészen biztos, hogy nem kaphatják meg. Még ha te beleállnál, látnék esélyt, de ahhoz nagyon nagyon le kell pakolni az asztalra, a leírtak alapján meg nekik ez nem fog menni.

egy családsegítős

2020. okt. 29. 21:06
 34/39 anonim ***** válasza:
65%
Utolsó, ha te családsegítő vagy tudod, hogy akkor viszik a másik két kiskorú gyereket is, mivel ezek élhetetlen körülmények.
2020. okt. 30. 06:35
 35/39 anonim ***** válasza:
95%
34, nem, nem viszik, mert nagyon korlátozott, hogy kit és méginkább, hogy hova vihetünk el. Ha benne dolgoznál, tudnád.
2020. okt. 30. 08:22
 36/39 anonim ***** válasza:
96%
34 meg onnan se mindig tudjak elvinni a gyerekeket ahonnan nagyon el kene sajnos.
2020. okt. 30. 09:59
 37/39 anonim ***** válasza:
28%
35ös, családsegítővel együtt dolgozom, és bizony több gyereket emeltünk ki a családból. ha benne dolgoznál, tudnád hogy nem olyan nehéz, csak akarat kérdése. Ami ebben a fertőben zajlik, bőven kimeríti a kiskorú veszélyeztetését(testi és szellemi), ami bizony azonnali hatályú kiemelést von maga után.
2020. okt. 30. 12:38
 38/39 anonim ***** válasza:
54%
Mondd már meg nekem, hogy a legutolsó 10ből hány gyerek volt 14nél idősebb, akit kiemeltetek? Ha nem bántalmazásról van szó vagy nem maga a gyerek kéri, nagyon kicsi az esélye, hogy egy ekkora gyereket elvigyenek. És én nem együtt dolgozom a családsegítővel, hanem ÉN VAGYOK a családsegítő.
2020. okt. 30. 18:24
 39/39 anonim ***** válasza:
mi lett azóta?
2021. aug. 13. 11:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!