Tudnatok abban segiteni, hogy a vedono egy 2 szobas fahazba ahol laknak mar 4en es 5 macska engedi e hogy gyereket vallaljon 2 kiskoru ? Mar terhes a kislany, es senki nem tud elmenni dolgozni, raadasul nincs melegviz se.
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy mitevo legyek, mert en nem szeretnem a babat, es a gyerekek meg felelotlenek. Koszonom a valaszokat.2020. okt. 28. 19:43
12/39 A kérdező kommentje:
Nem testverek
2020. okt. 28. 20:00
15/39 A kérdező kommentje:
Etikailag olvass vissza, a lanyom nem volt mar egyutt a fiuval mikor osszejottem a fiu apjaval. Es meg az elott tortent az eset , es most derult ki, hogy terhes mert nem akarta tudomasul venni a terhesseget ezert nem szolt senkinek
2020. okt. 28. 20:07
16/39 A kérdező kommentje:
En se tudok kibekulni a helyzettel elhiheted
2020. okt. 28. 20:08
17/39 anonim válasza:
Menekulj a lanyoddal együtt !!!! Mennyi idős terhes ?
18/39 A kérdező kommentje:
20 hetes
2020. okt. 28. 20:28
19/39 A kérdező kommentje:
Mindenki az en hazamban lakik mert a ferfit kirugtak az albijabol es hozzank koltoztek, probalom kirakni de ossze vannak nove a gyerekek engem szidnak mikor megprobaltam kirakni a ket fiut
2020. okt. 28. 20:30
20/39 anonim válasza:
Remélem hogy kamu a kérdés.
Ha nem akkor itt azért bőven felelősségre vonható vagy te is. El tudod tartani a lányod és az unokad ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!