Tudnatok abban segiteni, hogy a vedono egy 2 szobas fahazba ahol laknak mar 4en es 5 macska engedi e hogy gyereket vallaljon 2 kiskoru ? Mar terhes a kislany, es senki nem tud elmenni dolgozni, raadasul nincs melegviz se.
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy mitevo legyek, mert en nem szeretnem a babat, es a gyerekek meg felelotlenek. Koszonom a valaszokat.2020. okt. 28. 19:43
21/39 A kérdező kommentje:
Magamat es a lanyomat eltudtam a paromnak volt munkaja mikor ide koltozott es a fiu tanult, de miota 15 lett mar nem erdekli dolgozni meg nem akar
2020. okt. 28. 20:32
22/39 A kérdező kommentje:
Paromnak meg miota nincs munkaja ellustult ram maradt minden
2020. okt. 28. 20:32
23/39 anonim válasza:
Itt még egyéb bünti is kinéz a fiúcska miatt, mivel 15 évesen nem tanul. 16 év a tankötelezettség. Szóval lehet, hogy még őt is viszik.
A babát szerintem mindenképp, már a melegvíz hiánya is indok lehet, szerintem.
24/39 A kérdező kommentje:
Ertem koszonom a valaszt
2020. okt. 28. 20:37
25/39 anonim válasza:
Ne is haragudj, de ez k.va gáz. És mi az, hogy a lányod nem akarta tudomásul venni a terhességet? Mert azt hitte, hogy majd elmúlik, ha nem foglakozik vele vagy mi a szösz?
Én a helyedben otthagynám az egész pereputtyot, mielőtt még szalagon fogják nyomatni a porontyokat, mert te eltartod az elkényelmesedett, lusta valagukat.
26/39 anonim válasza:
Kérj segítséget a gyámügyisektől, még a családsegítő szolgálattól.
27/39 anonim válasza:
Ez csak rajtad múlik, nem a védőnőn. A gyerek gyámja te leszel, ha vállalod; de ha nem megfelelőek a körülmények, akkor mindenképpen kiemelik a családból, akár a lányoddal együtt.
28/39 A kérdező kommentje:
Ertem koszonom a valaszokat
2020. okt. 28. 22:40
29/39 anonim válasza:
Húha. Hat ez extrém. Tedd ki a fiukat. Mi az, hogy nem dolgozik a párod?! Na ne már.
Beszélj a családsegítővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!