Mit gondoltok az alábbi gyerekellenes indokról?
Figyelt kérdés
Adott egy fiatal pár, 1,5 éve házasok, és a férfi azért nem akar gyereket, mert ő csak a párjával boldog, csak vele akar lenni kettesben, és mindezt azzal indokolja meg, hogy szereti.2020. okt. 13. 14:27
11/12 anonim válasza:
Akkor ez így gázos. Ha igazán szeretné a feleségét, akkor szerintem csinálna neki gyereket, mert így viszont teljesen el fogja veszíteni, mert aki szeretne gyereket, az nem fog olyan mellett maradni, aki ezt nem adja meg neki. Szerintem ez csak egy rossz duma, a férfi igazából szimplán vagy soha nem akart gyereket, vagy csak időközben jött rá, hogy mégsem meri bevállalni. Ha a felesége ezt elfogadja, akkor a a férfinak nagyon jó, de ha nem, úgyis jó, annyira nem szereti a nőt, hogy ez érdekelje.
12/12 anonim válasza:
Én ismertem egy házaspárt akiknek nem született gyereke, mert a nő nem akart.
Kiutazgatták magukat, élték a világukat és egyszercsak a férj talált egy másik nőt magának, olyat aki szült is neki. Az exfeleség most egyedül él, szülni már nem tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!