Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondolsz az olyan nőkről,...

Mit gondolsz az olyan nőkről, akik 40-45 évesn kapnak észbe, hogy családot akarnak? Elítéled?

Figyelt kérdés
2020. okt. 10. 19:41
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
22%
az első/egyetlen gyermeknek talán nem annyira gáz, rajtam azért nagy a nyomás, az öcsém alig 19 lesz, mikor apám nyugdíjba megy, ismerve a magyar viszonyokat, onnantól örüljek, ha ők eltartják magukat, én meg megöröklöm a gyereket... (ne essék félreértés, én kamaszkorom óta ezzel tervezek és számolok, tehát nem lesz nagy teher, csak mondjuk valahol azért kicsit kibszás, hogy 23 vagyok és kapok egy gyereket a semmiből, hogy akkor mostmár én oldjam meg)
2020. okt. 11. 16:21
 52/67 anonim ***** válasza:
92%
51 orvosilag pont elsőnek lenne jó ha 20-30 közt lenne! A 19 éves felnőtt,kedves előző, azonkívül a nyugdíjba menés nem egyelő a megsemmisüléssel, lehet mellette dolgozni, a 19 éves is dolgozhat a tanulás mellett. A kérdésre: inkább sajnálom, akinek úgy alakul, hogy 40 fölött lesz csak gyerek, többségében nem arról van szó, addig válogatott, vagy lébecolt, hanem más okok miatt.
2020. okt. 11. 16:31
 53/67 anonim ***** válasza:
84%

#50 ostoba max te vagy aki azon viháncol hogy látott egy 30+os kismamát. Ha nem tennéd nem írod le vigyorifej kiséretében, hanem kiröhögöd a szobatársad. Továbbra is fenntartom, hogy ezzel a "poénnal" max egy borsodi putriban lakhatsz.

32 évesen nem vagyok vénasszony, de inkább lennék az, mint ilyen korlátolt 8elemis aki arra veri a nyálát hogy akárhányevesen szült. A kultúra kicsapja a biztosítékot nálad, az már egyszer szent. De nembaj lényeg hogy huszonévesen szültél. Valami büszkeség a fajtádnak is kell az életben, neked ennyi jutott.

2020. okt. 11. 16:47
 54/67 anonim ***** válasza:
92%
51 szerintem meg egyrészt egy 19 éves nem magatehetetlen, tehát diakmunkazhat, mint barmelyik fiatal, de csóró szülők gyereke, másrészt, ha van egy gyerekem, aki még nem önellátó, akkor nyugdij mellett is tovább dolgozom, vagy előre takarekoskodom. Ha a nyakadon marad az ocsed ott nem az lesz a probléma, hogy hány évesek a szüleid.
2020. okt. 11. 16:49
 55/67 anonim ***** válasza:
36%

A hányás meg nekem is repül, tőled meg a mocsoktól ami kiömlik a szádból. Ha az alpáriság fájna itt már komoly üvöltések lennének.

Őszintén mennyire kell primitívnek lenni ahhoz, hogy így beszélj ismeretlen emberekről pusztán azért, mert x évesen terhesek? Tükörbe kène nézni, bár amilyen ostoba vagy, minek. Soha nem fogsz rájönni mi a baj veled, meg azzal amit képviselsz. Ha értenéd már nem tartanál itt. További jó melldöngetést "ivarérett kismama". Hozod a szintet amit egy állat is, de nagy istencsászár vagy ám, ennél már nincs is több amit ember elérhet az életben😂😂😂

2020. okt. 11. 16:54
 56/67 anonim ***** válasza:
69%

Ez a kérdésgyártó troll kérdése. Válaszolók között is van több profillal, jól látja a 25-ös.

Előttem író 55-ös, 16.54 is jól felismerhetően ő.

2020. okt. 11. 16:59
 57/67 anonim ***** válasza:
75%

Én vagyok az #55 ös és pont ezt a három pipás trollt osztottam ki.

Nem értem miért írod ezt kedves utolsó. Ha a stílus miatt, ez már csak ebböl ért. Aki kapásból levénasszonyoz egy ismeretlent csak mert nem fúj vele egy követ.

2020. okt. 11. 17:02
 58/67 anonim ***** válasza:
30%

55 57 Ismerjük a fesztivált amit előadsz minden kérdésednél.

Veszekedni szoktál saját magaddal. A stílus maga az ember, mindenhol felismerhető vagy.

2020. okt. 11. 17:07
 59/67 anonim ***** válasza:
80%

Akkor összekeversz valakivel.

Minek veszekednèk én önmagammal amúgy? Olyat már hallottam hogy valaki önmagát védi be, de önmagának minek mondana ellent?

2020. okt. 11. 17:12
 60/67 anonim ***** válasza:
32%
Dehogy keverlek 😂 annyira jellegzetes szófordulataid vannak, amiket az 55-ben mind hoztál egyszerre. Sokszor olvashattuk már ezt a fröcsögést, hol kérdező kommentjeként, hol válaszként.
2020. okt. 11. 17:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!