Mit gondolsz az olyan nőkről, akik 40-45 évesn kapnak észbe, hogy családot akarnak? Elítéled?
#50 ostoba max te vagy aki azon viháncol hogy látott egy 30+os kismamát. Ha nem tennéd nem írod le vigyorifej kiséretében, hanem kiröhögöd a szobatársad. Továbbra is fenntartom, hogy ezzel a "poénnal" max egy borsodi putriban lakhatsz.
32 évesen nem vagyok vénasszony, de inkább lennék az, mint ilyen korlátolt 8elemis aki arra veri a nyálát hogy akárhányevesen szült. A kultúra kicsapja a biztosítékot nálad, az már egyszer szent. De nembaj lényeg hogy huszonévesen szültél. Valami büszkeség a fajtádnak is kell az életben, neked ennyi jutott.
A hányás meg nekem is repül, tőled meg a mocsoktól ami kiömlik a szádból. Ha az alpáriság fájna itt már komoly üvöltések lennének.
Őszintén mennyire kell primitívnek lenni ahhoz, hogy így beszélj ismeretlen emberekről pusztán azért, mert x évesen terhesek? Tükörbe kène nézni, bár amilyen ostoba vagy, minek. Soha nem fogsz rájönni mi a baj veled, meg azzal amit képviselsz. Ha értenéd már nem tartanál itt. További jó melldöngetést "ivarérett kismama". Hozod a szintet amit egy állat is, de nagy istencsászár vagy ám, ennél már nincs is több amit ember elérhet az életben😂😂😂
Ez a kérdésgyártó troll kérdése. Válaszolók között is van több profillal, jól látja a 25-ös.
Előttem író 55-ös, 16.54 is jól felismerhetően ő.
Én vagyok az #55 ös és pont ezt a három pipás trollt osztottam ki.
Nem értem miért írod ezt kedves utolsó. Ha a stílus miatt, ez már csak ebböl ért. Aki kapásból levénasszonyoz egy ismeretlent csak mert nem fúj vele egy követ.
55 57 Ismerjük a fesztivált amit előadsz minden kérdésednél.
Veszekedni szoktál saját magaddal. A stílus maga az ember, mindenhol felismerhető vagy.
Akkor összekeversz valakivel.
Minek veszekednèk én önmagammal amúgy? Olyat már hallottam hogy valaki önmagát védi be, de önmagának minek mondana ellent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!