Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondolsz az olyan nőkről,...

Mit gondolsz az olyan nőkről, akik 40-45 évesn kapnak észbe, hogy családot akarnak? Elítéled?

Figyelt kérdés
2020. okt. 10. 19:41
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
9%

28 évesen szültem pár hónapja, a szobatársam halkan megsúgta, hogy a folyosónkon belül fekszik egy 30feletti “kismama”...:DD

Én 35 felett nem szülnék és már az sem ideális, a biológiát nem érdekli hogy ma mik a szokások. Mindenki azt csinál amit akar, én bevallom őszintén, mivel anonim fórum, belőlem undort vált ki egy menopauzához korban közel álló terhes nő látványa.

2020. okt. 10. 22:40
 32/67 anonim ***** válasza:
81%

Nem ítélem el. Inkább azt ítélem el, aki ilyen miatt elítél valakit. :-)))

Nyilván észbe kaphatott volna előbb is. Na és? A hibát ő követte el, a következményeit ő viseli.

Ha mondjuk valaki részegen vezet, azt elítélem, mert a hibát (szabályszegést) ő követi el, viszont a következménye (hogy balesetet csinál) az engem is érinthet.

2020. okt. 10. 22:42
 33/67 anonim ***** válasza:
69%
Van aki azt bánja meg hogy túl korán szült.
2020. okt. 10. 22:44
 34/67 anonim ***** válasza:
79%

Volt már ez kérdés a napokban. Ott is leírtam neked és most is leírom, hogy foglalkozz a saját dolgoddal, törödj a saját életeddel, ne a másikéval.

Mindenki a maga életének a kovácsa és úgyse lehet mindenkinek tetsző életet élni. Ha egyet szülsz, az a baj, ha későn-korán jön a kistesó, az a baj, de nem szülsz, azért vagy önző, ha szoptatsz, abba kötnek bele, ha tápszerezel, akkor azért vagy szar anya.

Ne akarjál mindenkinek megfelelni és másoktól se várd el, hogy a te sémád szerint éljenek és gondolkodjanak.

2020. okt. 10. 23:07
 35/67 anonim ***** válasza:
31%

Nem ítélem el, de megfigyeltem magamon, hogy egyfajta sajnálatot érzek irántuk.

1) Sajnálom, hogy csak ilyen későn talált magának olyan társat, akivel gyereket vállal. És itt remélem, hogy nem minden mindegy alapon vállaknak együtt gyereket.

2) Sajnálom, ha csak ennyi idősen nőtt be a feje lágya és csak ilyen későn érett meg a szülőségre.

2020. okt. 10. 23:20
 36/67 A kérdező kommentje:

Szánalmas egy-kettő ember, hogy az ellen véleményen lévőket (még ha normálisan is leírta a véleményét) lepontozza. Még jó hogy engem nem tudtok.Gondolom már -100 %-ba lennék. :) Ti pampogtok nekem meg a többieknek, holott ti pontoztok le mindenkit közel 0 %-ra. :) Nézetek egy kicsit magatokba. Sajnálom a gyerekeiteket.... Nem tetszik a stílusom? És akkor mi van? Nektek sem tetszik az a hozzászólás, ahol ellen véleményt fogalmaznak meg. :)

tegnap 21:39

Nem tudom, hogy ebből a kérdésből hogy jön le neked az, hogy nem kellenék senkinek. “Logikus” végülis... Mindenesetre az biztos ,hogy nem vagy tiszta fialás. :)

2020. okt. 11. 00:21
 37/67 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező... én pl. nem írtam ilyet, hogy nem tetszik a stílusod.

Bár én voltam, aki arrogánsnak neveztelek, és ezt tartom is... azzal együtt jót szórakoztam, bár tény, hogy picit sajnállak is. Süt belőled a keserűség, és erre biztos megvan az okod.

Van kedved elmesélni, hány éves vagy, és hány gyermeked van? :)

Szerintem érdekes személyiség lehetsz :)

2020. okt. 11. 00:33
 38/67 anonim ***** válasza:
9%

El

A családom nő tagjai egytől egyig 40-43 évesen menstruáltak utoljára

Ne firtassam tovább, ugye?

2020. okt. 11. 02:09
 39/67 anonim ***** válasza:
16%

Amúgy az elítélés kivejezést nyílvàn erős túlzásnak értem.

Inkább erősen meggondolatlannak gondolom.

2020. okt. 11. 02:11
 40/67 anonim ***** válasza:
16%
40 felett szülni kockázatos és a gyerek szempontjából kicseszés. Nekem a retinámat is sérti, de az már más kérdés.
2020. okt. 11. 04:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!