Mit gondolsz az olyan nőkről, akik 40-45 évesn kapnak észbe, hogy családot akarnak? Elítéled?

Miért kell sajnálni a gyerekét főleg a körülmények ismerete nélkül? Arról nem is beszélve, hogy manapság teljesen más világ van, nem döglünk meg 50 évesen. Lesz annak a gyereknek más osztálytársa is hasonló korú szülőkkel, lehet nem az első gyerek de lesz olyan. Én is ismerek 3-4. tesót akik köszönik jól vannak.
Olyat is ismerek aki egyedül vágott bele az anyaságba, idősebb gyermeket fogadott örökbe. Az alsós gyerekével nagyon kilóg a sorból a hasonló korú anyukák közül (szarkazmus)

Magasról letojom, hogy ki, mikor szüli a gyerekét, vagy egyáltalán szül-e gyereket.
Ha nagyon keresgélni kell, akkor talán a megélhetési szaporodókat ítélem el, meg a nagy családosokat, mert szerintem vagyunk már elegen a földön, ha 3 vérszerinti gyerek se elég, legalább fogadjon örökbe egy nyomorultat.

Nincs semmi bajom vele, nincs semmi közöm hozzá, ki milyen idősen vállal gyereket. Nekem nem lesz ettől jobb, vagy rosszabb.
(Off: ez a "három pipás" válaszoló feltűnt, hogy sok kérdés alatt ilyeneket válaszol. Stílus és hangvétel ugyanaz, szerintem egy és ugyanaz a tahó minden kérdés alatt.)

" Ezzel a dumával jó takarózni,hogy: „nem találkozott azzal a férfival”… "
tényleg rohadjon meg hogy nem akarja összekötni az életét (mert hiába válnak el, a közös gyerek végig össze fogja kötni őket) egy olyan emberrel, akivel nem igazán szeretne családot alapítani. mindenkinek az első ovis szerelmével kéne családot alapítani, minek húznánk az időt a megfelelő társ keresésével

Az ciki, ha egy nő 40-45 évesen szül, de az nem, ha egy férfi 40-45 évesen lesz apa?
Ő életük. Nekem ettől nem lesz se jobb, se rosszabb.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!