Mit gondolsz az olyan nőkről, akik 40-45 évesn kapnak észbe, hogy családot akarnak? Elítéled?
Szerintem ma sok nő azért csúszik bele a korba, mert a férfiakra vár.
Persze mondhatod, hogy mekkora hülye, hogy éveken át hagyja magát hitegetni, de ha szereti, közösen élnek, kitartanak egymás mellett, nem gondolja, hogy a "most meg nem" az a soha.
Én több ilyet ismerek, mint valogatos nőt.
A másik fele, hogy azert sok nő meg kicselezi az ilyen férfiakat és fogamzásgátló mellett lesz terhes. Hurrá, fiatalon lett gyereke... (?)
41
Én ezt jobban elítélem, mint azt, hogy mikor szül.
Pedig én is vártam a férjemre 2 Évet, ..
de ennyit?
Rengeteg példát látok arra, hogy ekkor a pasi lelép.. lesz egy fiatalabb asszonyka és ott azonnal gyerek...
Első gyereket nem 40 felett kellene vállalni.. de ezt
Az orvosok úgyis elmondják..
Én például “nem észbe kaptam”, mindig is nagy családot szerettem volna, és korábban. Viszont későn (?) találkoztam a későbbi férjemmel, így a gyerekünk is “későn” született, 41 éves koromban. Örülnék, ha ez 10 evvel előbb történne, de nem így lett. Nem ítélem el magamat és a korosztályomat, úgy látom, a gyerek is szeret élni.
Az elítélés dolgot amúgy sem értem, mert ezer dologért lehetne elítélni egymást, de minek?
A későn szülés egyébként nem mai és nem egyedi dolog. Az egyik nőgyógyász azzal akart bátorítani, hogy a dedanyja 58 (!) évesen szülte a nagyanyját - pedig már az orvos is 70 fölötti volt.
Miért kellene bárkit barmiert elítélni?
"szobatársam halkan megsúgta, hogy a folyosónkon belül fekszik egy 30feletti “kismama”...:DD"
Jajjj de nagy poén de tényleg. Nők átlagéletkora 30körül van szülésnél, amit jelentősen lehúz egy réteg. De nagy "csoda" egy 30 feketti kismama azt....Te hol élsz mucsaröcsöge alsón ahol mindenki 18évesen szül? Vagy mi ez a nagy rácsodáokozás a valóságra?
Én inkább az ilyen egybiteseket szánom mint te. Egyéb érdemetek nincs mint hogy ivaréretten szültetek, pontosan nullás iq-val.
Kérdező itt meg mindenki úgy pintoz ahogy akar, ez a "közvélemény" a kérdésedre. Jigunk van hozzá, mint neked a tapló stílusodhoz,a 3 pipás magát"sok válaszolónak" kiadó kisbarátodnak. Biztos sikmindent éehettetek már el az életben ha kèpesek vagytok ezen pampogni, ebben a stílusban.
"A későn szülés egyébként nem mai és nem egyedi dolog. Az egyik nőgyógyász azzal akart bátorítani, hogy a dedanyja 58 (!) évesen szülte a nagyanyját - pedig már az orvos is 70 fölötti volt."
Ezzel teljesen egyetértek. Családfát kutattam az egyik felmenő párnál a húszaséveik elejétől közel menopauzáig születtek a gyerekek pár év kihagyással. Szépen lelehet vezetni, mikor volt az esküvő, mikor keresztelték a gyerekeket. Anyuka már 45 felett volt amikor az utolsót bejegyezték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!