Nők, hogyan fogadtátok el hogy a párotok nem akar gyereket?
Ez az első kardinális kérdés az első randin.
"Hogyan képzeled el az életed 20 év múlva? Gyerek, család, vagy inkább munka utazás? "
Bele se kellett volna kezdeni így a kapcsolatba, hogy nem egyezik a jövőképetek. Ha te alkuszol meg, és nem lesz gyerek te leszel boldogtalan -talán még ez a Jobbik eset-, ha ő alkuszik és lesz gyerek, akkor ő lesz boldogtalan, meg a gyerekek akiknek tönkreteszik a lelki világát, mert ők mindig érezni fogják, hogy nemkívánatos gyerekek -ez a rosszabbik eset, mert itt több élet megy tönkre-.
Én nem kívánatos gyerek vagyok, állandóan megkaptam a mai napig apámtól, hogy anyád akart, menjél anyádhoz. 6 évig bírta apám, aztán elváltak. Sok értelme volt...
Engedd el amíg még fiatal vagy, van esélyed, és találsz olyat, akit ugyanígy fogsz szeretni, de egyezik a jövőképetek.
7-es.
Nagyon szeretném, ha troll lennél.
Amennyiben nem az vagy, ez kimeríti a nemi erőszak témakörét, remélem tudod.
És remélem a szerencsetlen pasid lelép mielőbb, és magadra hagy a fattyaddal együtt.
Sorry, not sorry.
------
Amúgy, kedves kérdező. Ez egy olyan dolog, amiben nincs kompromisszum. Vagy mindketten akartok gyereket, vagy egyikőtök sem. Ellenben egyikőtök boldogtalansága garantált.
Ha igazán szereted, akkor elfogadod pontosan olyannak, amilyen, a döntéseivel együtt. Teljesen elfogadható az, ha valaki nem akar gyereket erre
a pusztuló világra. Ez nem hiba, hiányosság, abnormalitás, hanem egy döntés. Ha meg nem tudod elfogadni, akkor nem őt szereted igazán, legfeljebb a spermáját...
Ha egy nőnek ennyire fontos a gyerek,akkor inkább én szakítanék vele.
Tizenévesen tudtam hogy én soha nem akarok gyereket,és ezen egyetlen nőért sem fogok változtatni.
Természetesen tiszteletben tartanám a döntését,de külön válnának útjaink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!