Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nők, hogyan fogadtátok el...

Nők, hogyan fogadtátok el hogy a párotok nem akar gyereket?

Figyelt kérdés
Olyanok válaszát várom, akik nagyon szerettek volna gyereket, de a párjuk meggyőzhetetlen, mégis annyira szeretik, hogy inkább lemondanak a gyerekről érte. Hogyan léptetek túl ezen? Mennyi idő kellett hozzá? Hogy zajlott le bennetek a folyamat? Azóta nem nehezteltek a párotokra?
2020. okt. 8. 21:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%
Szakítottam vele. Nekem hosszú távú kapcsolat szóba se jön olyannal, aki egyáltalán nem szeretne gyereket, mert ez nekem fontos.
2020. okt. 8. 23:32
 12/18 anonim ***** válasza:
87%
Én elég korán férjhez mentem, a húszas éveim elején. Szerettem volna nagyon gyereket, bele voltam betegedve hogy nem lehetett mert a férjem nem akart. Teljesen elzárkózott a dologtól. Pár évvel később már nem akartam mert megutáltam már azt a kapcsolatot és inkább a munkával voltam elfoglalva, teljesen sikerült elengedni ezt. Így tudtam elkerülni azt hogy teljesen tönkre menjek. A (volt) férjem meg azután gondolta meg magát, de akkor már késő volt. Elváltunk, új életet kezdtünk, új párunk lett. Náluk elég gyorsan jött a gyerek, kb fél éve lehettek együtt. Nekem meg ez olyan rosszul esett, hiába zártuk le a kapcsolatot, akkor is bántott hogy tőlem nem akart gyereket 10 éven keresztül, amikor még fiatal voltam, jobb egészséggel, de nem mondtam senkinek ezt, csak magamban szomorkodtam. És láss csodát, két hónap múlva ért egy meglepetés, teherbe estem, pedig nem terveztük még, védekezés mellett csúszott be. Nagy a boldogság azóta, már 23 hetes terhes vagyok. Bocsánat hogy ilyen hosszan írtam le de ez egy igazi happy end 😊
2020. okt. 8. 23:44
 13/18 anonim ***** válasza:
84%
Ebbe soha nem lehet beletörődni, átlépni, életed végéig nagyon mély tüskét hordoznál, ha megtennéd, soha nem lennél boldog. Teljesen más dolog, ha valamelyikőtöknél probléma van, de szeretnétek gyereket, és alternatív megoldásokat kerestek.
2020. okt. 9. 02:21
 14/18 anonim ***** válasza:
83%
Szakítással. Nem egyezett a jövőképünk, így elváltak útjaink. Azóta ő is boldog egy tudatosan gyermektelen kapcsolatban egy másik nővel, én pedig 2 gyermekes édesanya vagyok, boldog házasságban, amelyben mind a két fél nagyon vágyott gyermekre.
2020. okt. 9. 05:04
 15/18 anonim ***** válasza:
90%

Ez az első kardinális kérdés az első randin.

"Hogyan képzeled el az életed 20 év múlva? Gyerek, család, vagy inkább munka utazás? "

Bele se kellett volna kezdeni így a kapcsolatba, hogy nem egyezik a jövőképetek. Ha te alkuszol meg, és nem lesz gyerek te leszel boldogtalan -talán még ez a Jobbik eset-, ha ő alkuszik és lesz gyerek, akkor ő lesz boldogtalan, meg a gyerekek akiknek tönkreteszik a lelki világát, mert ők mindig érezni fogják, hogy nemkívánatos gyerekek -ez a rosszabbik eset, mert itt több élet megy tönkre-.

Én nem kívánatos gyerek vagyok, állandóan megkaptam a mai napig apámtól, hogy anyád akart, menjél anyádhoz. 6 évig bírta apám, aztán elváltak. Sok értelme volt...

Engedd el amíg még fiatal vagy, van esélyed, és találsz olyat, akit ugyanígy fogsz szeretni, de egyezik a jövőképetek.

2020. okt. 9. 07:18
 16/18 anonim válasza:
100%

7-es.

Nagyon szeretném, ha troll lennél.

Amennyiben nem az vagy, ez kimeríti a nemi erőszak témakörét, remélem tudod.

És remélem a szerencsetlen pasid lelép mielőbb, és magadra hagy a fattyaddal együtt.

Sorry, not sorry.

------

Amúgy, kedves kérdező. Ez egy olyan dolog, amiben nincs kompromisszum. Vagy mindketten akartok gyereket, vagy egyikőtök sem. Ellenben egyikőtök boldogtalansága garantált.

2020. dec. 16. 17:10
 17/18 anonim ***** válasza:
53%

Ha igazán szereted, akkor elfogadod pontosan olyannak, amilyen, a döntéseivel együtt. Teljesen elfogadható az, ha valaki nem akar gyereket erre

a pusztuló világra. Ez nem hiba, hiányosság, abnormalitás, hanem egy döntés. Ha meg nem tudod elfogadni, akkor nem őt szereted igazán, legfeljebb a spermáját...

2020. dec. 17. 10:06
 18/18 anonim válasza:
100%

Ha egy nőnek ennyire fontos a gyerek,akkor inkább én szakítanék vele.

Tizenévesen tudtam hogy én soha nem akarok gyereket,és ezen egyetlen nőért sem fogok változtatni.

Természetesen tiszteletben tartanám a döntését,de külön válnának útjaink.

2020. dec. 17. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!