Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nők, hogyan fogadtátok el...

Nők, hogyan fogadtátok el hogy a párotok nem akar gyereket?

Figyelt kérdés
Olyanok válaszát várom, akik nagyon szerettek volna gyereket, de a párjuk meggyőzhetetlen, mégis annyira szeretik, hogy inkább lemondanak a gyerekről érte. Hogyan léptetek túl ezen? Mennyi idő kellett hozzá? Hogy zajlott le bennetek a folyamat? Azóta nem nehezteltek a párotokra?
2020. okt. 8. 21:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
84%
Nem léptem túl rajta. Leléptem.
2020. okt. 8. 21:31
 2/18 anonim ***** válasza:
77%

Nálam ő változtatott a döntésén.

Elmondtam, hogy előbb utóbb boldogtalan leszek, ha most nagyon szeretem is...

Ő nem annyira nem szeretett volna, hogy utálja őket, hanem semlegesen... a “mègis minek?” Hozzáállása volt.

Persze ez ritka.. de akkor 12 éve nem folytattam volna vele..

Most 3 és 1 éves gyerekeink vannak, ő szeretne jobban 3. -at.. pedzette a 4-et, de az nekem már emberileg sok.

( anyagilag , ingatlanügyileg elférne)

Szóval én úgy gondolom, hogyha ebben a kérdésben nem juttok közös nevezőre, akkor egyikőtök, de talán mindketten boldogtalanok lesztek..

2020. okt. 8. 21:47
 3/18 anonim ***** válasza:
65%
Szakítottam. Egy férfi sem ér annyit.
2020. okt. 8. 21:48
 4/18 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ha én azt mondanám neki, hogy amíg vele vagyok mégis lehetek boldogtalan, akkor ő dobna engem. Azt meg nem akarom.
2020. okt. 8. 22:05
 5/18 anonim ***** válasza:
93%
Akkor inkább maradsz boldogtalan mint hogy megsérüljön az egod?
2020. okt. 8. 22:18
 6/18 anonim válasza:
92%

Biztos hogy ér annyit neked ez a férfi hogy lemondj egy olyan dologról amire ennyire vágysz? Hosszútávon a kapcsolatnak sem fog kedvezni hogy úgy érzed hogy nagy àldozatot hoztál..

És a te boldogságod? A vágyaid? Céljaid?

Nem fog működni ez, kedves :(

2020. okt. 8. 22:19
 7/18 anonim ***** válasza:
32%
Jah nem vettem be a tabit aztán meg előadtam, hogy csoda történt.
2020. okt. 8. 22:21
 8/18 anonim válasza:
94%
Férfiként hozzászólnék a témához,volt régebben egy barátnőm,aki nagyon szeretett engem,én is őt.Már 4 éve voltunk együtt ő 25 én 26 éves voltam.Felhozta a gyerek témát,én mondtam hogy nem szeretnék,akkor jó,így ő sem ha én nem...A barátainknak,ismerőseinknek sorban születtek gyerekeik,és látszott rajta az öröm ha valamelyik gyereket foghatta.Egyre többet célozgatott,felhozta a gyerek témát..Bár tényleg szerettem a lányt,de ekkor úgy döntöttem hogy szakítok vele,nehéz volt,borzalmas volt sírni látni és elhagyni..De nem akartam hogy miattam gyerek nélkül élje le az életét,tudtam hogy nagyon szeretne gyerekeket még ha leplezte is előttem,úgymond az én döntésem miatt..hisz úgy gondoltam csodás anya lesz belőle..Azóta eltelt 14-15 év,ha jól tudom 3 gyermeke van,és boldogságban él.Nekem pedig ő volt az utolsó komoly,hosszú kapcsolatom.
2020. okt. 8. 22:27
 9/18 anonim ***** válasza:
90%
Ha megalkuszol ilyen fontos es eletre szolo temaban nagyon elo fog jonni majd benned 3-5-10 ev mulva... En kompromisszumkepes vagyok abban, hogy ne 24, hanem 23 fok legyen a lakasban, mert a ferjem nem birja, kiegyezunk abban, hogy kicsit most visszafogjuk magunkat a koltekezesben, mert elszallt a lo, de abban nem egyezkednek, hogy miatta sosem legyen gyerekem. De szerencsere az alap celokat mar az elso evben megbeszeltuk...
2020. okt. 8. 22:32
 10/18 anonim ***** válasza:
83%

Jajj kislány. Egyetlen férfi sem ér annyit, hogy feladd érte az almaidat. És teljesen mindegy mi ez az álom. Lehet ez gyerek de akar karrier vagy életstílus is. A férfiak jönnek-mennek. Neked a saját életedet kell élned, amiben boldog vagy férfival és anélkül is.

Legcsúnyább ilyen sztori egyébként az, amikor a no együtt marad a hapasival. Nem lett gyerekük, mert a férfi nem akart ugye. Aztan egyszer csak a férfi 40 évesen lelépett egy 30 évessel feleségül vette és 2 gyerekük van. Nem mindegy, hogy valaki nem akar, vagy tőled nem akar. A nőnek meg ugye már nem lesz gyereke. 40 évesen már elég nehéz lett volna összeszedni egy pasit aki meg gyorsan teherbe is ejti. Most azt gondold végig megéri e. De nem is kell ilyen drámai sztori. Tegyuk fel, nem lesz mástól se gyereke, de ti szakítotok, amikor neked már késő. Megéri? Tényleg megéri?!

2020. okt. 8. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!