Mit szóltok a Lotti névhez? Felnőtt nőként is viselhető?
Nekem ez a nevem, még mindig nem mindenki hiszi el, hogy ez egy létező név. (ráadásul nem gyakori vezetéknévvel, így vagy betűzöm a nevem, ha valaki leírja, vagy odaadom vmelyik igazolványom.)
Én nagyon szeretem, gyerekkoromban meglehetősen ritka volt. Mostanában már többször hallom, de én kifejezetten örültem, hogy az egész suliban nem volt másik Lotti, de mondjuk Péterből, Ágiból 3 is volt az osztályban...
Most 30 vagyok, szerintem felnőttként is jól viselhető.
Ha bizonytalanok vagytok, adjatok mellé egy gyakoribb második nevet.
Köszi, hogy írtatok! :)
Tetszik is, meg nem is a név, még keresésben vagyunk, hasonló rövidségű, lágyabb hangzásúban gondolkodunk, mivel elég kemény, hosszú vezetéknevünk van..
Lottinak hívják a kutyám. Így nekem egy cuki kiskutya jut róla eszembe.
Számomra a ma divatos rövid (bece)nevek nem tetszenek. Itt a környéken van Maja, Zoé, Zénó kisgyerek és kiskutya is. Kicsit furcsa így. A szomszéd kutya mindig ugat, amikor a Majának szól az anyukája. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!