Szerintetek a Nagy Lejla Zorka név felnôtt korban is viselhetô?
Figyelt kérdés
2014. szept. 10. 16:51
1/13 anonim válasza:
Mindenesetre érdekes egyszerre éjszaka és hajnal nevet adni.
Öregkorban semmiképpen sem viselhető.
2/13 anonim válasza:
Ha viselhető hanem, ha ezt a nevet választjátok akkor viselnie kell:)
Nekem nem tetszik:) Bár a Zorka aranyos név:)
3/13 A kérdező kommentje:
A Zorkához próbálok valami felnôttként is megfelelô nevet. Zorka még 16-17 évesen is oké, de 35-40 évesen már...
2014. szept. 10. 17:25
4/13 anonim válasza:
Szerintem pont a Zorka az, ami vállalható felnőttkorban is.
Teljes mély hangrendű név.
5/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom... van sokidô, csak ma megláttam ezt a nevet és ez lett a kedvencem :D
2014. szept. 10. 17:32
6/13 anonim válasza:
Ha a -ka végződés miatt aggódsz, akkor gondold végig hány éveseket ismersz Hajnalka, Mónika és hasonló nevekkel. Na ugye :)
7/13 A kérdező kommentje:
Milyen igaz! :)
2014. szept. 10. 18:18
8/13 anonim válasza:
Zorka:
Ugye, sokszor hallottad a nevét?
Nekem amúgy a Lejla nem tetszik. Inkább Léna, Lilla, Lelle, stb.
9/13 anonim válasza:
Esetleg Zora? Becézni lehet Zorkának.
Sokkal komolyabb hangzásúnak találom.
10/13 anonim válasza:
Nekem a Leila tetszik nagyon, vagyis így írva. A Lejla komolytalanabb, de persze viselhető. A Zorka már necces, fog-e illeni hozzá (nem a -ka végződés miatt, de mégis becenévszerűbb, mint a Hajnalka mondjuk). És amellett én alapból nem adnék olyan nevet, amiről úgy gondolom, csak bizonyos életkorig állja meg a helyét. A Zora viszont tényleg gyönyörű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!