Patrik és Léna vagy Barnabás és Zorka?
Figyelt kérdés
Esetleg még Barnabás és Léna vagy Patrik és Zorka?
Vezetéknévhez mindegyik passzol.
2012. júl. 23. 15:50
1/12 anonim válasza:
Patrik + Zorka
A Barnabás név sosem tetszett...
A Léna meg olyan kis gagyi, már bocs. Szegényt béna-lénának fogják csúfolni a suliban.
2/12 anonim válasza:
Szerintem is Patrik és Zorka!!! :-)
3/12 anonim válasza:
Patrik és Léna. Barnabás és Zorka semmiképp.
5/12 anonim válasza:
Patrik vagy Barnabás és Léna.
Nekem a Barnabás jobban tetszik a Patriknál, a Zorka viszont egyáltalán nem tetszik (ahogy a Borka sem), mondjuk alapvetően nem vagyok oda az olyan nevekért, amelyek becézésnek hangzanak. Meg a Zorka nekem egy waldorfos elkényeztetett kislány. (Bocs a waldorfosoktól, tudom, hogy ott inkább Kürüsülyök és Penyvírkék vannak. ;)
6/12 anonim válasza:
Patrik és Léna.A Barnabás nekem sem tetszik,a Zorka olyan elmegy kategória.
8/12 anonim válasza:
Barnabás és Zorka. Mindkettő nagyon szép név! A Barnabás nálunk is esélyes. :) A Zorka pedig nagyon tetszik, de nekünk most fiú név kell.:)
21hkm
9/12 anonim válasza:
Barnabás és... Talán Léna. Vagy Zorka? De sajnos mindkettő elég tucatnév lett mostanság. :/
10/12 anonim válasza:
Ha már volt valakinek ekkora arca, hogy lepontozott 17%-ra, vegye már a fáradtságot, és ugyanazzal a gátlástalansággal magyarázza már el, miért nem bizonyult hasznosnak a válaszom. Ha már ilyen okos, fejtse már ki azt a nagyon hasznos véleményét, hátha tanulok belőle, és ne csak a háttérből pattogjon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!