Nektek tetszenek az alábbi lánynevek, vagy nagyon szokatlanok?
Figyelt kérdés
Annamari, Bodza, Zorka, Liliána...így szeretném elnevezni majd a gyerekemeimet, csak tartok tőle, hogy sokan furának találnák őket, főleg együtt. (értsd: ha négy gyerekem lesz, külön-külön fogom nekik adni)
Köszi előre is!
2013. júl. 12. 21:43
1/21 anonim válasza:
Annamari az Annamária becézve?
A többi nem tetszik.
2/21 anonim válasza:
az Annamari és a Liliána jó nevek
a másik 2 viszont tényleg elég fura
3/21 Timcsikusz válasza:
Nekem tetszenek. Minnél egyedibb annál jobb szerintem.
Én Dakotának nevezném a kislányomat ha kislányt várnék.
De kisfiam lesz:)
És egyáltalán ne törődj azzal ki mit mondd ez csakis a te és párod döntése.
4/21 anonim válasza:
Szerintem nem rossz nevek (én Annamari vagyok, nincs vele bajom). A Liliána csak azért nem tetszik, mert ismertem egy unszimpatikus ilyen nevűt. Bodza különösen tetszik akkor is ha sokaknak fura, a Zorka meg semmivel sem rosszabb a Dorkánál de nem olyan gyakori legalább. Az a szinkronos csaj jut eszembe róla a régi filmekből.
5/21 anonim válasza:
Nekem a Zorka és a Bodza nagyon tetszik.A Bodza annyira,hogy én is adnám,csak a párommal vitáztunk rajta.
6/21 anonim válasza:
Nekem tetszik, kivéve a bodza, mert nagyapám tehenét hivták igy...:P
7/21 anonim válasza:
A Bodza nekem nem jön be, olyan mint a Bodri. Nem tudom, olyan mintha ez is kutyanév lenne.
De ha neked tetszik, hát legyen. :)
8/21 anonim válasza:
A Liliána tetszik, az Annamari se rossz, nincs benne semmi fura, a Bodza és a Zorka már annyira nem, kicsit furák.
9/21 anonim válasza:
A Liliána mára már tucatnév lett. Lili lesz 20 gyerekből 180 az oviba szóval ezt nem adnám. Nekem a többi se tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!