Nektek tetszenek az alábbi lánynevek, vagy nagyon szokatlanok?
Annamari, Bodza, Zorka, Liliána...így szeretném elnevezni majd a gyerekemeimet, csak tartok tőle, hogy sokan furának találnák őket, főleg együtt. (értsd: ha négy gyerekem lesz, külön-külön fogom nekik adni)
Köszi előre is!
Köszi mindenkinek!! A Bodza és a Zorka kiesőben van, nagyon sokan szólták le akiket megkérdeztem. a másik kettő marad.
Még jöhetnek!:)
Most a saját gyerekednek választasz nevet vagy annak a sok idegennek,akiket nem is ismersz?????????????
Miért kellene tetszeni mindenkinek ugyanannak a névnek....Nem fogsz olyan nevetket ide leírni amire mindenki pozitívat ír.Nekem pl az Annamari nem tetszik,sosem tetszett.Viszont a többi szép.A Zorka a legjobb.
Mit csinálsz, ha fiaid lesznek?
És ha a férjednek nem tetszik?
Annyira felesleges előre neveken gondolkodni, majd ha aktuális lesz...
Szerintem úgy nevezd el a kislányodat ahogyan te szeretnéd. :) A többiek véleménye mindig más; nincs olyan név ami mindenkinek tetszene.
Ráadásul ezeket nem gondolom túl szokatlan neveknek. Nővérem például két lányt szeretne, az egyiknek Gesztenye, a másiknak pedig Ariel lesz/lenne a neve. Na akkor ezek mennyire megszokottak? :D
Amúgy, nekem személy szerint a Zorka és a Liliána tetszik. Az Annamari azért nem, mert az Anna nevet szeretem, a Máriától viszont hidegrázást kapok. A bodzát, mint növényt/szörpöt pedig szintén nem szeretem, úgyhogy a név is valszeg ezért nem jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!