Mit gondoltok az Arnold névről? Viselhető, nem?
Szerencsétlen név
Mit csinálsz Arni
Jössz Arni
Mondd gyorsan...engem ez zavar szegény fiamnak inkább mást adnék de apja kitart...
Szerintem semmi gond nincs vele.
A becézése sem rosszabb, mint a Boti, Beni, Noncsi...
Szerintem is normalis nev.
Ezek a peldak meg amiket ez egyes leirt nem is ertem, hogy hogyan juthatnak valaki eszebe:D de komolyan. Csak ultok a vonaton, es ilyeneken gondolkoztok, vagy mi?
Mindegyik nevet lehet valamivel csufolni.
En Veronika vagyok pl, nekem azt szoktak mondani az osztalytarsaim, hogy "Veronika, tiszta erotika". Angolul a veruka meg egy csunya labbetegseg (azt hiszem), azt is szoktak mondogatni. Es?
Annat azt siman lehet Kannanak becezni, Katat azt Kakanak, ettol meg ezek sem lesznek gagyi nevek.
Ezek a csufolodasok jobb esetben meg altalanos iskolaban befejezodnek, utana mar alapbol nem az Arnold nevet viselo szemelynek lesz gaz, ha igy hivjak, hanem annak, aki ezzel viccelodik, hogy Jossz Arni?
Egyebkent bennem sem hagytak nyomot ezek a bena viccek, megforgattam a szemem, es eltem tovabb. Nem lettem lelki serult, nem utalom a nevem (emiatt legalabbis), nem sirtam magam alomba ezek miatt.Nem is erdekelt soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!