Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Arnold névről vélemény?

Arnold névről vélemény?

Figyelt kérdés
2014. dec. 18. 00:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon tetszik, szerettem volna azt adni, csak leszavaztak...nekem nagyon férfias kép ugrik be a névről...a családom szerint meg egy ostoba, málészájú:)
2014. dec. 18. 00:11
 2/14 anonim ***** válasza:
84%
Nekem nagyon úri benyomást kelt. Se nem szimpatikus, se nem unszimpatikus, csak ennyi, h olyan kis elit. :)
2014. dec. 18. 02:04
 3/14 anonim ***** válasza:
82%

Nekem egy egesz eleteben szteroidokkal pumpalt, manapsag mentalisan gyengulo, de a hirnevebe ketsegbeesetten kapaszkodo venember jut eszembe rola.

Sosem adnam ezt a nevet a fiamnak.

2014. dec. 18. 02:11
 4/14 anonim ***** válasza:
77%
Nem tetszik. Nagyon nem.
2014. dec. 18. 03:05
 5/14 anonim ***** válasza:
77%
Két Arnoldot ismerek egy gyerek és egy felnőtt. Nem rokonok. Mindketten erőszakos, agresszív emberek. Nekem ezt a hatást kelti.
2014. dec. 18. 08:00
 6/14 anonim ***** válasza:
68%
Elmegy, nem adnám a gyerekemnek, nekem egy arrogáns ember jutna róla eszembe.
2014. dec. 18. 09:54
 7/14 anonim ***** válasza:
68%
Én nem adnám, de egyáltalán nem rossz név. Arniként becézve tök vagány.
2014. dec. 18. 22:30
 8/14 anonim válasza:
68%
Nem jó
2014. dec. 19. 06:07
 9/14 kyra72 válasza:
68%
Ú, nem tom. Olyan arisztokratikus, mintmondjuk a Noell. Nekem is a málé száj ugrik be. :D Pedig pl. Swarzenegger nem is olyan!Jól gondoldd meg szerintem.
2014. dec. 19. 11:49
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez a nevem. Nem mondanám, hogy utálom, elvagyok vele. Ha bemutatkozom, szokták mondani, hogy szép. Szóval ízlések és pofonok. Csak annyiból szeretem, hogy nem tömegnév, 23 évem alatt 2 névrokonnal találkoztam csak. Néha megunom, mikor Hey, Arnoldnak és Schwarzeneggernek hívnak heccből, mert elég unalmas, hogy mindenki rögtön ezzel jön, ha meghallja a nevemet. Van humorom, de sokadszorra már nem vicces, csak unalmas.:) Ami a becézést illeti, szerintem jobb nem becézni. Az Arni még talán-talán elmegy, de nekem már mindenfélével próbálkoztak, rosszabbnál rosszabb eredményekkel.:D

Szerintem nem vészes, de van sokkal jobb név is.

Szóval "röviden" ez a véleményem a névről.

2014. dec. 21. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!