Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az Arnold...

Mit gondoltok az Arnold névről? Viselhető, nem?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 4. 14:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
9%
Én nem adnám mert a Hé Arnold focilabdafejű Arnoldja ugrik be rögtön :)
2017. ápr. 4. 19:16
 12/12 Arnold901005 ***** válasza:

Nekem ez a nevem. Nem tetszik, de nem is gyűlölöm. Ha bemutatkozom, szokták mondani, hogy szép, de volt már hogy azt mondták, gáz, szóval ízlések és pofonok. Csak annyiból szeretem, hogy nem tömegnév. Néha megunom, mikor Hey, Arnoldnak és Schwarzeneggernek hívnak heccből, mert elég unalmas, hogy mindenki rögtön ezzel jön, ha meghallja a nevemet. Van humorom, de sokadszorra már nem vicces, csak unalmas. :-)) Ami a becézést illeti, szerintem jobb nem becézni. Az Arni még talán-talán szódával elmegy, de mindenfélével próbálkoztak már, rosszabbnál rosszabb eredményekkel. :-D

Szerintem van sokkal jobb név is, de sokkal rosszabb is.

2017. ápr. 6. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!