Gyermekelhelyezés? Elvehetik tőlem a fiamat?
Párom és köztem megromlott a viszony. Elhidegültünk egymástól. Szinte egyedül nevelem a 20 hónapos fiunkat, mert az apja sosem ér rá, alig van itthon.
Én kértem, hogy fejezzük be ezt a kapcsolatot. Ő egyetért, feltéve, ha a gyerek nála marad. Ebbe soha nem megyek bele!! Én mehetek a gyerek nélkül.
Kizárólagos felügyeleti jogot szeretnék, de azzal fenyeget, hogy elmondja a bíróságon, hogy hogy viselkedtem a gyerekkel, amikor szülés utáni depresszióm volt. Nagyon csúnya dolgokat mondtam rá, nagyon szégyenlem, de akkor nagyon mélyen voltam.
Fel tudja ezeket használni, vagy tagadjam le egyszerűen a bíróságon?
Higgadj le, ha már nincsenek pszichiés gondjaid és rendezettek a körülményeid, akkor a gyermeket nálad fogják elhelyezni. Ez biztos.
Amivel a férjed fenyeget, hülyeség. Régen volt, szülés utáni depressziós és gondolom, bizonyítéka sincs rá. Engedd el a füled mellett, csak sakkban akar tartani. Pláne egy olyan apa, aki eddig kakkantott a gyerekre... Ez csak egy mocskos taktika, ne hagyd magad bepalizni.
kérdező, nyugodj meg, a bíró hallott már olyat, hogy szülés utáni depresszió. és te is megemlítheted, hogy a kedveske férjed magadra hagyott a kisbabával, és semmiben nem támogatott, és kifacsart voltál/lettél
vagy ő elvitt téged orvoshoz a depresszióval? kért neked segítséget? mondta, hogy majd időnként ő éjszakázik, hogy te tudjál pihenni?
ha nem, akkor pont ő ne pampogjon.
Ezt csak azért mondta, hogy ne válj el. Nyilván neki ez tök kényelmes szitu, hogy te otthon vagy a gyerekkel, mindent megcsinálsz, neveled stb., neki meg semmire nincs gondja. Így a külvilág felé is viríthatja az ideális családról a képet, ennél kellemetlenebb elvált, tartásdíjat fizető apukának lenni. Valószínű neki eddig fel se tűnt, vagy nem érdekelte hogy van valami gond.
A bíróságot nem fogja érdekelni a szülés utáni depresszió, amennyiben te el tudod látni a gyereket, neked fogják ítélni.
Te pedig elmondod majd szépen h alapból válni is azért akarsz mert a párod sosincs otthon és egyáltalán nem vesz részt a gyereknevelésben.
Mivel te vagy otthon a gyerekkel ezutóbbit nem lehet megcáfolni.
Na akkor egy kis pro kontra is legyen benne.
És elhiheted az eseted nem egyedül álló és ezt most nem a kérdezőnek irom mert a válaszok sokkal de sokkal durvábbak.
Szülés után a "divat szülés utáni depresszió" ami az elmúlt években lett pedál és mindenre kifogás szöveg amivel aztán mindent meg lehet magyarázni nem mentség mindenre. Példaként anyák akik megölik a gyereküket (itt közel sem volt ilyen de példának jó) abban az esetben is fogják a sok odtoba női kommentelő ősanyák és még az anyát kezdik el védeni! EZ KOMOLY??????? Szóval ezek a baromságok ... hogy az anya a kis gyerekre olyanokat mond amiből akár baj is lehet ez a válaszotok hogy "ki tudja bizonyitani"????? NORMÁLISAK VAGYTOK??? Csak hogy belemennyünk ebbe az apának ugyan ugy lehet szülésidepressziója a mostani tanulányok szerint szóval akkor az apa balhézzon otthon nyugodtan és majd amikor ebből "ügy" lesz akkor mindent tagadjon le mert szülés utáni depresziója miatt mondta? JA ÉS SENKI NEM TUDJA BIZONYITANI???
rengeteg nő megérdemelné hogy csak láthassa a gyerekét mert rengeteg apa felválallná a gyereke nevelését teljes egészben és majd lehet piócázni a "kis" láthatáson az anyának....
Most pedig a kérdező: Jelenleg nagy szerencséd van mert sajnos tényleg igy van ahogy az okosak fent irták hogy amennyiben nem vagy közveszélyes és a gyerek még kicsi akkor nagyon kicsi az esélyed hogy elveszik tőlled. DE!
Ez idővel változik ahogy nő a gyerek és az apa rendesen csinálja amit neki kell azaz fizet annyit és akkor amikor ésamennyit kell neki és láthatásra is megy és utána el is viheti arra az időre ami meg van állapitva neki akkor egy idő után Ő kérhet felülvizsgálatot ahogy a gyerek nagyobb lesz és egyre több időt kaphat , simán lehet ebből fele fele is persze ez akkor ha már nagyobb és a gyerek is akarja. Gyermek pszicho.. ezt fel fogja mérni szóval csak magadnak teszel rosszat ha ezt neveled a gyserekbe mert ezt ő pikkpakk kideriti hogy te nem akarod hogy ő igy döntsön és utána nagyon vissza csap rád.
Törvény változott azaz amennyiben láthatása (KT) van vagy elviheti már hétvégére stb és te indokokkal nem adod neki oda akkor brutálisan megbüntetnek anyagilag egyszóval már nem az a aranyos 5000ft birság van meg 10 ezer....
Többször előfordul , ujratárgyalás jön és fordul a kocka , te mehetsz majd látogatni hozzá.
Ezek nem elméleti kérdések hanem igy van :) és hogy honnan tudom? mert pontosan ebben vagyok és ennél frissebb élményem nem is lehetne egy hasonló esetről mint ami nálatok van csak nálunk sajnos én nagyon megszivtam ezt mert én a te párod ellentétje voltam... de az élet ilyen.
17,
Nem seggfej hanem nem nyálcsorgatós "én szültem az enyém" idióta vagyok ...
"SENKI NEM HALLOTTA EZÉRT NEM TUDJA BIZONYITANI" Megvered a gyereked de nem látszik rajta és még kicsi hogy bizonyitani tudja ő maga akkor is ez a válasz?????
"NEM LÁTSZIK SENKI NEM TUDJA BIZONYITANI???" mert ugyebár a divatos szülés utáni depresszióban hajjaj mennyire sérülnek ezek a kisbabák akár fizikálisan is...
Na ilyenkor nagyon jó hogy a törvény változik és ha ebbe a helyzetbe kerültök akkor bocsi csak nevetni tudok .. azok az apák akik valóban apák akarnak lenni most már egyre többet kapnak szóval lesznek itt nagy pislogások amikor a gyerek nem éppen úgy és olyan felállásban lesz az anyánál mint ahogy itt azok akiknek fingjuk sincs beleböfögtek valamit...
nem nem voltam okos csak a tényeket közöltem ami miatt nagyon sokan nagyon csunyán pofára is esnek. Itt nem az anya apa esélyegyenlősségről volt szó és ahogy irtam is itt a kommentelőkhöz szoltam mert egy olyen dolgot irtak többen is hogy bocsi de ez már vicc.
Otthon maradok a feleséggemel de elkezdek üvöltözni mert a szülés utáni depresszió miatt bennem is kialakult tehát mondhatok olyanokat agyerekre a gyerek elött akár olyan hangstilusban is ami huhhh és majd akkor jöhetnek a védő kommentek hogy "figyi már ne félj senki nem tudja bizonyitani mert a szomszéd nem hallotta és a gyerek nem tud beszélni".
Állj bele és kontrázd meg! de nem nagyon fogod tudni mert férfinél is kialakulhat és 1-1ben ugyan azt mondtam el mint amit a kérdző csak forditott esetben.
Teljes népharag zudulna rá az emberre ezért is van hogy pontosan tudják hogy a nők milyen vehemenciával állnak ebbe bele és a fele sem igaz amit mondanak.
Egyataln nem arrol volt szo h mibdent szabad szules utani depresszio cimszoval. De kedves apuka, ha tudnad az milyen es mirol van szo nem is gondolnad h vki felhasznalja ezt kifogasnak.
Plusz itt pont arrol van szo h apat nem igazan erdekli a gyerek csak bosszubol akarja elperelni.az jogos, jo dolog? Inkabb menjen vele a gyrrek? Bosszubol?
Ugy birom ezeket a hos apakat akik akar egyedul is felnevelnek csak eppen amig efyutt van a csalad akk 5 perce sincs a gyerekre, nemhogy mar anya is kimozduljon fodraszhoz , es akk csodalkoznak h annyi a faradt befasult anya.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!