Szoktatok vonatozni babakocsival?
Figyelt kérdés
Felénk nem jár alacsonypadlós vonat. De szeretünk néha szomszéd településen élő barátnőkhöz átmenni, de mindig tiszta stressz vagyok napokkal előre. Lesz e aki segít feltenni levenni a vonatról, na meg a szomszéd állomáson lift sincs, kb 2*30 lépcsőn lehet felmenni, jártam már úgy hogy senki nem volt ott épp, és várnom kellett egy másik vonatig, hogy jöjjön valaki aki segít. Nektek mi a trükkötök? 20 hónapos, jár már, de sokat kell gyalogolni itt is ott is, nem merek vele még simám elindulni. De lehet megpróbálom.2020. szept. 29. 10:07
21/21 anonim válasza:
18 hós a lányom, nyáron vonatoztunk utoljára. Esernyőre csukható babakocsit vittem az útra, ki sem nyitottam a vonaton. Az állomáson magamra kötöttem hordozóba, úgy felvittem magamon a babakocsival a kezemben, aztán amikor mindent elrendeztem magunk körül levettem magamról. Leszállásnál is összepakoltam, magamra kötöttem, leszálltunk, nekünk is kellett lépcsőzni ott még magamon hagytam, aztán beültettem a babakocsiba és eltettem a hordozót. Nagyon praktikus így nekem, mert közben mindkét kezem szabad, a gyerekre sem kell figyelni hogy elcsászkál, a hátránya annyi hogy 12 kilót nem könnyű cipelni, de ha ölben viszem is ugyanennyi a súlya végülis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!