Felénk nem jár alacsonypadlós vonat. De szeretünk néha szomszéd településen élő barátnőkhöz átmenni, de mindig tiszta stressz vagyok napokkal előre. Lesz e aki segít feltenni levenni a vonatról, na meg a szomszéd állomáson lift sincs, kb 2*30 lépcsőn lehet felmenni, jártam már úgy hogy senki nem volt ott épp, és várnom kellett egy másik vonatig, hogy jöjjön valaki aki segít. Nektek mi a trükkötök? 20 hónapos, jár már, de sokat kell gyalogolni itt is ott is, nem merek vele még simám elindulni. De lehet megpróbálom.
Milyen babakocsid van, hogy nem bírod el? Valami 15 kilós lengyel csoda?
2020. szept. 29. 12:13
12/21 anonim válasza:
"Mondjuk ekkora gyereknek már felesleges babakocsi."
Ezzel ugyancsak lehetne vitatkozni. Első gyerekem 18 hónaposan indult el önállóan úgy, hogy egy orvos, neurológus, gyógytornász... nem talált nála semmi gondot (ettől függetlenül tornára járt). Kicsit irreális lett volna 2 hónappal később elpakolni a babakocsit.
Ezt csak az teheti meg, aki 1, nem megy messzebb párszáz méternél, 2, autókázik messzebbre.
2020. szept. 29. 12:19
13/21 anonim válasza:
Én biztos nem kínlódnék babakocsival, egy kényelmes csatoshordozó, és kényelmesen lehet menni bármerre.
2020. szept. 29. 13:05
14/21 anonim válasza:
13, én meg biztos nem kínlódnék a csatos hordozóval (pedig van). Járó gyerekkel szerintem nagyobb macera. Összesároz, összeizzadtok, majd leveszed, megfázik a nedves cucc miatt.
2020. szept. 29. 13:22
15/21 anonim válasza:
14-es, én ugyan nem a 13-as vagyok, de kicsit mintha személyes sertésnek vetted volna, hogy neki más kényelmes, mint neked. Ne pukkadozz már itt!
2020. szept. 29. 15:21
16/21 A kérdező kommentje:
Nekem sem szimpi a hordozó sajnos, de lehet megpróbálom.
Nem lengyel, de ténylet 15 kg, gyerekkel együtt 28 :D
Pedig nem vagyok kifejezetten gyenge, de nem tudok 30 kilot fel levinni magam lépcsőn, amúgy főleg azért sem, mert ugye nem olyan könnyű fogni, 30 kilonyi szatyrot amin van fogás tudnék, de a babakocsin nincs úgy fogás.
Lehet inkább könnyebb babakocsit keresek, csak nézelődtem már de nem nagyon találtam eddig, mert túl nagy összeget nem akarok rá kiadni, mivel sokáig és sokat nem lenne használva.
2020. szept. 29. 15:54
17/21 anonim válasza:
Konnyu babakocsim van. Siman felviszem 5x30 lepcson is. Onallo vagyok, nem varok masokra.
2020. szept. 29. 17:05
18/21 anonim válasza:
Ilyen nehéz babakocsival nem csoda, ha nehezen megy. Nekem mazlim volt, amíg babakocsis volt, nem kellett vonatoznunk, most viszont sokat járunk vonattal. Gyereket babakocsistul nem tudom, hogy tudnék egyedül felrakni, ha nem ilyen újfajta hipercsoda egybevonat jön. Talán a mozgássérült lifttel, elvileg az van minden szerelvényen, kivéve a kispiros vonatokon, na ott tényleg necces. De mivel a tiéd már nagy, ki tudod venni, és külön feltenni a gyereket, aztán a kocsit. Én mondjuk inkább csatossal oldanam meg, ha nem lennék nagyon izzadós, nekem ez az egy problémám volt vele, főleg amikor már fel-le keretozott a fiam. De még mindig az a legjárhatóbb út szerintem, főleg, ha gyalogolni is sokat kell, akkor mindenképp kell szallitoeszkoz, ha elfaradna.
2020. szept. 29. 18:33
19/21 babyboom567 válasza:
ilyet vegyél, nekünk is ilyesmi volt, van rajta fogás.
Nekem ezért volt egy kis könnyű babakocsim anno. Bár a vonatra felszállásnál az a keskeny ajtó, ami a régi kabinos fajta kocsikon van, elég gáz. Én azon nem tudtam volna felvinni, mert ha emelem, keresztbe fordítom. Úgy meg nem férne fel. Szerencsére azok már elég ritkák.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!