Ti egyedül vagy tarsasagba mentek el babakocsit tolni?
Nem ugy ertettem. Hanem hogy babakocsit tolni peldaul egy 6honapost vagy tök mindegy milyen idost egyedul mentek vagy baratnotokkel hogy kozbe ne unatkozzatok
Kicsit rosszul fogalmaztam.
én sem értem az elsőt.. miert ne lehetne egy gyereket is sėtáltatni? kell a levegő, a mozgás, es hogy minden számâra ėrdekes dolgot megfigyelhessen közben.
A kérdésre válaszolva :a legtöbbször egyedül tologattam, - ha úgy alakult összebeszėltem egy babás ismerőssel hogy találkozzunk..
Én az egészet nem értem, mi az, hogy "babakocsit tolni"? Egyáltalán, mekkora babóról beszélsz?
Én 5 napos kora óra naponta, kb 2 hóbapos kora óra napi 2t sétálok vele, de ez nem babakocsitolás, beszèlgetünk, mondókázunk, 5 hónapos korától a játszótérre is benéztünk gyakran.
Amúgy àltalàban a kutyussal megyek és emiatt olyan időpontokban amikor más kisgyerekesnek tipikusan nem jó (semmi szèlsősèg amúgy), de néhámy alkalommal, mondjuk két-három hetente egyszer talizunk a kolléganőmmel, aki szintén kisbabás es együtt toljuk, máskor kutyásokkal szoktunk talizni.
Most már egyéves, játszózas is még gyakrabban van.
De én imádok sétálni, ha ébren van vagy ha alszik is.
És a 6 hónapos napi 2-3 órát a kertben van? Vagy ott altatod?
Amúgy a sétàlás cèlja a sétálás, szóval eleve nem céltalan, főleg az anyukának is egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!