Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tennétek akkor ha ésszerűt...

Mit tennétek akkor ha ésszerűtlen lenne a babát megtartani, de sehogy sem lenne szívetek elvetetni?

Figyelt kérdés
Ha lelkileg nem bírnátok ki, hogy elvetetitek a gyereket, de nincs anyagi háttér a felneveléséhez, csak max nagyon szűkösen? Ilyenkor mit tennétek? Élnétek örökre abban a tudatban, hogy kissé túlzásal, de megölted a gyereked, vagy megszülnéd nem jó körülmények közé?
2020. szept. 25. 20:42
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
51%
Megoldanám az anyagiakat.
2020. szept. 25. 22:45
 12/34 anonim ***** válasza:
32%

És akkor most te elkönyvelted, hogy örök nyomorban éltek? Párod vagy te vagy mindketten nem tudtok többet keresni soha többé?

Az első pár évben a baba szinte semmibe sem kerül, szóval hogy úgy mondjam van pár év felkészülési idő még szülés után is. Aki nem él vele az persze utána is nyomorog, de aki akar az tanulhat pl új nyelvet vagy valami szakmát gyes mellett.

2020. szept. 25. 23:01
 13/34 anonim ***** válasza:
82%

"Az első pár évben a baba szinte semmibe sem kerül"

Persze, sőt, még profitot is termel a baba. A pelenka, a ruha meg a tápszer ingyen van. Ha valami gondja lenne, amit nem lehet előre tudni é fejlesztésekre kellene hordani, azt meg lehet hanyagolni, maximum. nem tud majd rendesen mozogni, járni, fejlődni a gyerek, hát istenem.

2020. szept. 26. 04:42
 14/34 anonim ***** válasza:
86%

#12 "az eldő pár évben a baba szinte semmibe sem kerül"

Te is csak képen láttál még csecsemőt, vagy még ott sem ...

2020. szept. 26. 06:05
 15/34 anonim ***** válasza:
86%

Azért, mert valaki elmondja az igazságot arról, hogy a gyerek nincs ingyen, máris abortuszfan?

Az nem fárasztó már kicsit, hogy az abortuszellenesek minden kérdés alá odaböfögik, hogy áaah, a gyerek szinte nem kerül pènzbe, meg majd biztos megsegít az anyád, a szomszéd, a Joisten, ha nem, akkor meg majd biztos megoldod valahogy, miközben eddig gyerek nélkül sem boldogultál?

2020. szept. 26. 06:54
 16/34 anonim ***** válasza:
51%
16os, nem az az idegesítő hogy habzó szájjal visítjátok minden kérdés alá hogy nem, a magzat nem él..szerintetek akinek ver a szíve az nem él? Márpedig az abortusz feltétele a szívhang megléte ugyebár..
2020. szept. 26. 08:13
 17/34 anonim ***** válasza:
65%

Nem én vagyok az, aki azt mondta, hogy a magzat nem él. De ettől függetlenül tartom a véleményem, hogy hülyeség adni a kismama alá a lovat, hogy mindent meg lehet oldani, mert nem lehet mindent. Tudni kell reálisan gondolkodni.

De ismétlem, nem értem, hol itt a gond, a kérdező kérdésének célja pont az volt, hogy megtudja, mi mások véleménye. Itt mindkét fél elmondta a meglátásait, mindkettő szerepelt, az abortuszos meg az abortuszellenes is, ahogy ez az összes ilyen kérdés alatt elő szokott fordulni.

Nem értem, mit vársz egy ilyen kérdés alatt. Ezt a két nőzőpontot lehet elmondani lényegében.

2020. szept. 26. 08:24
 18/34 anonim ***** válasza:
30%

18as én meg nem az vagyok aki adja alá a lovat. Csak idegesít hogy bármilyen kérdés van rögtön jönnek az abortuszkedvelők, hogy az nem gyilkosság meg nem él a magzat...én csak a fejem fogom a hatalmas biológiai tudásuk miatt, miközben úgy adják elő mintha ők tojták volna a spanyol viaszt. Ezt elítélem.

De elítélem az abortuszelleneseket is akik bármilyen helyzetben azt mondják meg kell tartani, bármi áron. (itt nem számolom bele ha a nő lusta védekezni vagy többedik abortusz)

Nem vagyok teljesen abortusz ellenes, belátom van helyzet mikor nincs más megoldás, de ez csak az abortuszok kb 1-2%.

2020. szept. 26. 08:28
 19/34 anonim ***** válasza:
74%

19-es!

De ismétlem: nézz meg egy ilyen kérdést, biztos hogy mindenhol megjelennek azok, akik szerint a gyerek nem kerül semmibe és majd az Isten megsegíti a csóró kismamát. Nem értem, hogy akkor ez miért nem idegesít?

2020. szept. 26. 08:31
 20/34 anonim ***** válasza:
38%

És ha 10 éves a gyerek de hirtelen csóró leszel akkor megölöd a gyereked? Ugye nem? Megoldod ahogy tudod!

Szerintem ugyanez igaz itt is. Meg kell oldani, nem pedig megölni.

Korábbi kérdésre válasz, hogy igen, ruhát például pont lehet ingyen kapni.

És igen, több pici gyerekünk van, nem a levegőbe beszélek.

2020. szept. 26. 08:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!