Mennyire gáz szerintetek? (bővebben lent)

biztosan szereted a gyerekeket.
nem gáz biztosan sokan vannak igy... és belőlük fiatalon lesz anyuka.
az hogy ezt úgy mondod hogy még nem volt partnered és tartós kapcsolatod az majd idővel változik de ha megtaládod az igazit és úgy döntötök hogy babát vállaltok az lesz a legjobb érzés és akkor már nem fogod gáznak találni.
Kivánom hogy találj egy rendes férfit és legyél fiatalon anyuka!!!

Nem gáz, dehogy!! :) Sőt! Én is fiatalon akartam (szerettem volna) anyuka lenni, de 25 éves koromig nem találtam meg az igazit, utána meg 10 évig nem lettem terhes, így csak 35 évesen adatott meg, de a lényeg, hogy megadatott :)
Hajrá, drukkolok!!!!

2. vagyok. Anno nekem is volt 18 évesen másfél évig egy barátom.. .mi is távban (ő katona volt - akkor még volt katonaság), én meg tőle 400 km-re... De mint kiderült, nekem se ő volt az igazi.. :( (nekünk se volt semmi szexuális kapcsolatunk egymással, bár ő akarta, de én nem éreztem azt a "bizsergést"). Lehet, h nálatok is így volt jobb.
Majd jön más, aki megérdemel jobban :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!