Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire gáz szerintetek?...

Mennyire gáz szerintetek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Szerintetek mennyire gáz hogy 18 évesen (és már fiatalabb koromban) vágyom arra hogy anya lehessek? (de még ugy nem voltam senkivel sem). Szeretnék fiatal anya lenni. Ez nagyon gáz?
2010. aug. 7. 00:49
 1/7 anonim ***** válasza:

biztosan szereted a gyerekeket.

nem gáz biztosan sokan vannak igy... és belőlük fiatalon lesz anyuka.

az hogy ezt úgy mondod hogy még nem volt partnered és tartós kapcsolatod az majd idővel változik de ha megtaládod az igazit és úgy döntötök hogy babát vállaltok az lesz a legjobb érzés és akkor már nem fogod gáznak találni.

Kivánom hogy találj egy rendes férfit és legyél fiatalon anyuka!!!

2010. aug. 7. 00:52
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem gáz, dehogy!! :) Sőt! Én is fiatalon akartam (szerettem volna) anyuka lenni, de 25 éves koromig nem találtam meg az igazit, utána meg 10 évig nem lettem terhes, így csak 35 évesen adatott meg, de a lényeg, hogy megadatott :)

Hajrá, drukkolok!!!!

2010. aug. 7. 01:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kedves kommenteket ^^ Remélem sikerül ^^ Volt egy barátom (igy távban) másfél évig de elmaradtunk, leginkább miatta mert ő lelépett mindig -.-"
2010. aug. 7. 01:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor bánhatja... majd lesz rendes egy aki kitart melletted!
2010. aug. 7. 01:10
 5/7 anonim ***** válasza:

2. vagyok. Anno nekem is volt 18 évesen másfél évig egy barátom.. .mi is távban (ő katona volt - akkor még volt katonaság), én meg tőle 400 km-re... De mint kiderült, nekem se ő volt az igazi.. :( (nekünk se volt semmi szexuális kapcsolatunk egymással, bár ő akarta, de én nem éreztem azt a "bizsergést"). Lehet, h nálatok is így volt jobb.

Majd jön más, aki megérdemel jobban :)

2010. aug. 7. 01:12
 6/7 A kérdező kommentje:
Remélem mert szeretnék azért valami normális partnert és nagyon tudok szeretni is, ebből kifolyolag gondolom hogy a jo cslaádi háttér részemről meg lenne egy kicsinek.
2010. aug. 7. 01:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok!!! Képzeljétek a volt barátom (aki több mint msáfél évig velem volt) megkeresett ^^
2010. aug. 8. 22:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!