Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináltok, hogy ne "unjáto...

Mit csináltok, hogy ne "unjátok meg", hogy anyák vagytok?

Figyelt kérdés

20 hónapos kisfiú anyukája vagyok, úton a kistesó. Nem tudom, hogy a hormonok miatt-e, de nagyon nosztalgikus hangulatban vagyok. Nagyon hiányzik a régi életem, amikor nő voltam, szórakoztam, kirándultam, éltem, nő voltam. Félreértés ne essék, imádom a családom, de irigykedve nézem más emberek boldogságát. A férjem heti 6 nap dolgozik, vasárnap örül, ha együtt vagyunk, de nincs igénye, hogy csavarogjunk. A fiunkkal szoktunk játszóterezni, meg nagyszülőkhöz menni, és kb. ennyi. Egy kis faluban lakunk, ahol a boltbajárás a program. Ti hova mennétek egy kisgyerekkel? Férjjel? Gyerek nélküli programot hányszor csináltok?

Én most kicsit úgy érzem, hogy be vagyok fordulva, és jó lenne ezen átlendülni, mert még min. 3 évig leszek itthon.

2020. szept. 19. 21:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
47%

Abban mi a bezzegelés, hogy a biológiai nememnek megfelelően érzem magam? 🤔

Ugye nem lányod van? Mert nagyon káros, ha ezt adod át, hogy csak külső visszacsatolás útján érezheti jól magát.

Lehet várnotok kellett volna a második gyerekkel is, ha ennyire nem érzed magad jól a bőrödben.

2020. szept. 20. 09:18
 12/15 Derjaderja ***** válasza:
23%
Amit csinálsz, annak a neve: a másik érzelmeinek érvénytelenítése. Nagyon káros, remélem a gyerekeiddel nem műveled.
2020. szept. 20. 09:33
 13/15 anonim ***** válasza:
48%

12es nagyon dedos ezzel a visszamutogatassal.

Kellenek a programok. Kapd fel a gyereket es menjetek. Egyedul voltam itthon en is egesz nap, de programoztunk jo sokat.

2020. szept. 20. 11:49
 14/15 Derjaderja ***** válasza:
34%
Visszamutogat a halál. Gondolj amit akarsz, de ha vki segítséget kér, mert valahpgy érzi magát, akkor nem empatikus azt magyarázni, hogy Te bezzeg sose érezted így magad és amúgy is hülyeség és indok9latlan.
2020. szept. 20. 12:02
 15/15 anonim válasza:
45%
Ooooo ezen én is átestem. :D annyira akartam gyereket, és mikor terhes lettem... Hát hagyjuk azt az érzést. Nem ihattam meg egy sört byáron, nem szívhattam el egy cigit, rászóltak hogy ne biciklizzek, ne emelgessek, ne rohangáljak. Ezt se csináld azt se csináld. Sajnos olyan helyen dolgoztam hogy ahogy kiderült táppénzre küldtek... Teljes mély depresszió itthon egyedül. Vége az életemnek, semmi nem lesz már jó soha, soha nem. Leszek többet egyedül... Vagyis a következő 16 évben tuti. Itthon ültem a 4 fal közt, a nőgyógyász és a védőnő lettek a barátaim, és sajnos inkább nyűgnek éreztem a terhességem mint örömnek. Az a baj hogy mindehol csak aztmondják mennyire csodálatos anyának lenni, és hogx ez az élet értelme, de azt nem mondják el sehol hogy ez mekkora kicseszés a nőkkel, és ahogy gyereked lesz onnantól az egész életed egy aggódás és rohanás.........
2020. szept. 20. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!