Mit csináltok, hogy ne "unjátok meg", hogy anyák vagytok?
20 hónapos kisfiú anyukája vagyok, úton a kistesó. Nem tudom, hogy a hormonok miatt-e, de nagyon nosztalgikus hangulatban vagyok. Nagyon hiányzik a régi életem, amikor nő voltam, szórakoztam, kirándultam, éltem, nő voltam. Félreértés ne essék, imádom a családom, de irigykedve nézem más emberek boldogságát. A férjem heti 6 nap dolgozik, vasárnap örül, ha együtt vagyunk, de nincs igénye, hogy csavarogjunk. A fiunkkal szoktunk játszóterezni, meg nagyszülőkhöz menni, és kb. ennyi. Egy kis faluban lakunk, ahol a boltbajárás a program. Ti hova mennétek egy kisgyerekkel? Férjjel? Gyerek nélküli programot hányszor csináltok?
Én most kicsit úgy érzem, hogy be vagyok fordulva, és jó lenne ezen átlendülni, mert még min. 3 évig leszek itthon.
Abban mi a bezzegelés, hogy a biológiai nememnek megfelelően érzem magam? 🤔
Ugye nem lányod van? Mert nagyon káros, ha ezt adod át, hogy csak külső visszacsatolás útján érezheti jól magát.
Lehet várnotok kellett volna a második gyerekkel is, ha ennyire nem érzed magad jól a bőrödben.
12es nagyon dedos ezzel a visszamutogatassal.
Kellenek a programok. Kapd fel a gyereket es menjetek. Egyedul voltam itthon en is egesz nap, de programoztunk jo sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!