Ti, akik pici településen laktok, mit csináltok hétvégente? Hogy és hol ismerkedtek? Nem unjátok az ott lakást?
Ahol én lakom, itt papíron 350en laknak, ennek az egy ötöde valójában külföldön dolgozik, és a maradék legalább fele nyugdíjas vagy 30-on túl van. Szóval nem sok a fiatal, és nincs is hová eljárni a környező településeken sincs semmi, ha valamit akarunk be kell menni a városba, de egy bulinál már nehézkes a hazajutás a közlekedés miatt, mert ugye kocsival nem érdemes menni, ha iszik az ember... Szóval ilyen szempontból rossz, de a házibulik szerintem amúgy is sokkal jobbak, nincsenek idegen arcok, jobban elengedheted magad, nem kell hazamenni az éjszaka közepén stb... amúgy sokkal jobb, nyugisabb ilyen helyen élni, bár tény, hogy a lehetőségek a városban vannak :)
23/N
#1 Én is ugyanebben a helyzetben vagyok :) Itt a korombeliek ezek a tipikus otthon ülő típusok, senki nem megy semerre, bulik néha vannak,hétvégente meg max beülsz a kocsmába és beszélgetsz pár résszeggel:)) ja és ha faludbeli pasit akarsz felszedni, akkor 10 pasi van kb és annak felének van barátnője a másik fele pedig rokonod..
19.L
Első vagyok
Nálunk a kocsma is bezárt egy ideje, szóval abszolút semmi lehetőség..
Igaz, a fiatal srácok felének barátnője van, a másik felének meg okkal nincs, mert nem tudnak bánni a nőkkel. Szóval ördögi kör, ebből kiút ha új társaságba kezdünk el járni, új embereket megismerni és új lehetőségek adódnak :)
Nekem a falumból pl nincs is barátnőm, haverok se, egyszerűen nem értek velük szót, leragadnak a falusi gondolkodás szintjén, ami régen volt, és nem akarnak kitörni.
Most arra gondolok, hogy itt mifelénk kb szakmunkás a fiatalok 90%-a, most egy iskolázatlan ebmer is lehet jó meg szerethető, ilyenek, de jövőképe, karrierje tervei nincsenek, és emiatt nem is van közös témám velük. Kivéve a volt osztálytársak, mert velük jóba vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!