Vannak itt olyan lányok, nők akik már ismerkedtek az interneten és találkoztak is a kiszemelt fiúval? Mi lett a vége? Csalódás vagy boldogság?
Itt ismertem meg a vőlegényem. Jövő hónapban lesz az esküvőnk. :)
600 km távolság volt köztünk, de kitartottunk, mert tudtuk, hogy egymásnak mi vagyunk az igazi!
Szerintem a társkereső oldalak azért nem jók, mert annyira erőltetett az egész. Egy ilyen oldalon, mint a gyik, vagy mondjuk egy hobby oldalon simán el tudom képzelni, hogy sikeres kapcsolatok jöhetnek össze. Mert hasonló az érdeklődési kör és nem rögtön azzal indítunk, hogy na tetszik-e a másik, hanem egy csomót lehet dumálni. Így apránként megismerjük a másik jellemét, stílusát, később lehet skype-olni, személyesen találkozni, ha már kölcsönös a szimpátia. :)
Első voltam
4-es kösz hogy mondtad hogy az első voltál, így most két mínuszt tudok adni :-)
netes társkeresés egy irgalmatlan nagy kicseszés saját magunkkal. a sikersztorikat meg tartsátok meg magatoknak.
Utolsó, te beteg vagy! :D
Vagy csak szánalmas? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!